Andzelika87 tylko mi jest nawet wstyd przed mężem , on twierdzi ze jest idealnie ale no nie oszukujmy sie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i brawo. Ja schudłam po 2 ciążach do wagi początkowej ale skóra została, mega rozstepy. Została mi jedynie operacja plastyczna. Ale szczerze? Nie spędza mi to snu z powiek. Mąż nie narzeka, nigdy nie skomentował mojego wyglądu negatywnie. Zresztą on tez przytyl trochę od kiedy się poznalismy. Najważniejsze to się kochać i szanowac. Wydaje mi się ze przywiazuje się za duża wagę do wyglądu i dąży do jakiegoś wymyślonego idealu, którego nie ma. Miałam tak jako nastolatka, ale na szczęście dawno się wyleczylam z kompleksow.Po ciąży i tak dobrze się prezentujesz, ja byłam przed ciążą bardzo szczupła a teraz mija 1.5 roku od porodu zostało mi 10 kg rozciagnieta skóra na brzuchu, rozstępy i zylaki[emoji52]żyć nie umierac[emoji4]czuję się zapuszczona, no ale cóż zakrywam wszystkie niedoskonałości i się żyje [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom