reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wygląd po porodzie.

Jestem 3 miesiące po cc brzuch jest dość duży niektórzy myślą że jestem znów w ciąży... ale lekarz mówił że jeszcze w środku jest krew i jeszcze poczekać z ćwiczeniami..Dlatego czekam z niecierpliwością :):) Rozstępy mam tylko na pupie nawet duże ale smaruje je masłem kokosowym aby były nawilżone i nie ma źle... chowają się pod majtkami. Całe szczęście cycki zostały mi po ciąży większe <3 a nie karmiłam zbyt długo mam nadzieje że zostaną już takie :D Przed ciążą ważyłam 56 i 172 cm teraz mamy 61 i może zostać :) ogólnie byłam 17 +

reklama
w tej ciąży przytyłam 8 kg a w pierwszej 22 niestety po pierwszej zostało 10 kg zobaczymy co teraz będzie- ale już mężowi powiedziałam, że rower z piwnicy będzie trzeba przynieść po 3 tygodniach po porodzie i zaczniemy jeździć:) bo najbardziej przytyłam w udach

polecam zumbę ale taką dosyć energiczną lub tabatę brzuch/pośladki - można samemu w domu robić, są aplikacje do ściągnięcia na telefon a do tego oczywiście trzeba ograniczyć węglowodany :)

Moja sąsiadka przytyła prawie 20 kg. Lekarka zaproponowała jej regularne spacery, na które wybierala się zawsze z dzieckiem. Łączyła przyjemne z pożytecznym. Po pół roku schudła 7 kilogramów.

Mój syn ma już prawie 4 latka a ja nadal nie mogę dojść do wcześniejszego wygladu.
Ćwiczycie ? Mi chodzi głowie o pośladki , miałam duże sterczące pośladki a teraz mam dwa zwisy :-(
1466074109-xffhy4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dokładnie ciesz się że masz taką figurę nie które kobiety mimo że chcą to nie mogą schudnąć i wrócić do poprzedniej figury

Do góry