reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

ty bedytko chudzinka jestes! ale trzymam kciuki za wytrwalosc tak czy inaczej:D

ja mysle ze tez moze zaczne biegac dzisiaj :) wybieramy sie za jakies hm.. 2miesiace na floryde wiec trzeba by sie wbic w stroj kpielowy.. a poki co to malo co mozliwe hihihi:D

reklama
U mnie to po 4 kg z jednej nogi by sie przydalo... :-p W ramach przygotowania do wiosny pojde na rolletic. Karoo, warto w ogole? Ty kiedys chodzilas
Chodzilam dwa i pol tygodnia po 3 razy w tygodniu - potem okazalo sie, ze jestem w ciazy i dupa zbita. Ale jak dla mnie bylo warto i gdybym miala kase i czas to bym znowu chodzila. Super rozbija poduszki tluszczowe i wygladza skore, lepsze ukrwienie jest i jest zdecydowanie gladsza. W sumie to najlepiej widoczne efekty mialam na udach.

Ja cwicze pilates od jakiegos czasu - co drugi dzien (mam plyte z cwiczeniami) i baaardzo mi pomagaja te cwiczenia, szczegolnie na kregoslup:tak: Wzmacniaja bardzo miesnie okolicy ledzwiowej i brzucha, a poza tym wysmuklaja cale cialo:tak: na rowerze stacjonarnym tez jezdze, w te dni, kiedy pilatesu nie cwicze;-)

Dzieki, Karoo, za odpowiedz. Jak juz sie wybiore, to dam znac, czy na mnie tez to dziala. :-)

Rety, Dominique! Podziwiam Cie! Ja sie nie umiem zmobilizowac do cwiczen w domu...:zawstydzona/y:

Ja cwicze pilates od jakiegos czasu - co drugi dzien (mam plyte z cwiczeniami) i baaardzo mi pomagaja te cwiczenia, szczegolnie na kregoslup:tak: Wzmacniaja bardzo miesnie okolicy ledzwiowej i brzucha, a poza tym wysmuklaja cale cialo:tak: na rowerze stacjonarnym tez jezdze, w te dni, kiedy pilatesu nie cwicze;-)
Dominique jesteś wielka!!:-) ja tylko rower i ŻP, na resztę nie mam siły:-p ale jutro na narty, to coś dodatkowo na pewno spalę, no chyba że twarz, bo ma być słonecznie:-D

O matko, dziewczyny, nie zawstydzajcie mnie :zawstydzona/y:;-) Pilates, rowerek, bieganie, zwariowalyscie? ;-):-D Ja to chyba niegdy nie zaczne cwiczyc, nie moge sie zmobilizowac :baffled: Jedyne co znowu zaczelam robic to codziennie wieczorem pod prysznicem szoruje sie bardzo ostra gabka i systematycznie wcieram w cialo rozne specyfiki :-p
O cwiczeniach to nawet nie mysle, a rowerka nie posiadam, wiec problem z glowy ;-):-p
Tez by mi sie przydalo schudnac chociaz odrobine, a raczej brzuch, uda i pupe ujedrnic :tak: Waze teraz 55kg.

przestańcie, przestańcie , przestańcie i to natychmiast!!!!!!!!!!!!!!ale mi wstyd:zawstydzona/y:
Sandra- kurde kobieto nie wyskakuj mi tu nigdy więcej ile ty ważysz chudzielcu!!!!!!bo w depresje wpadne;-)
a w szafce czekolada milka z orzechami czyha na mnie:-p

reklama
jeju mi tez wstyd.. mialam cwiczyc i tez sie zabrac nie moge.. ale piszcie piszcie moze i mnie to zmobilizuje???? mamy niby z mm plan na dzis sie zabrac - MUSZE MUSZE MUUUUSZE :((

Do góry