reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

reklama
dzisiaj wszystko było;-) rowerek i brzuszki... a wieczór się jeszcze nie skończył:-p
Jestem pelna podziwu :tak::-):tak:
Ja sie biore za siebie, ale tak juz na stowe, od jutra. Dzisiaj zadbalam zewnetrznie o cialo :-p Ogolilam sie, wypeelingowalam, zrobilam pedicure i manicure, troche sie narobilam, wiec to tez taki jakby trening :-p:-D:-p

Ogolilam sie, wypeelingowalam, zrobilam pedicure i manicure, troche sie narobilam, wiec to tez taki jakby trening :-p:-D:-p
no pewnie, że się liczy:-D przecież i to, i to, to dbanie o wygląd:-)
zaraz siadam na rower, ciekawe jak długo mnie ta wena nie opuści:-p
madziula, jak po ważeniu??

ja zacznę od wtorku... na gwiazdkę dostałam od męża w ramach prezentu zaproszenie do SPA na masaże. jeszcze z nich nie skorzystałam, bo zawsze coś: a to chłopaki chore, a to @ przylazła, a to za zimno ;) no, ale we wtorek idę na pierwszy - już się umówiłam. może mi trochę zmasują oponkę :p potem zastanowię się nad brzuszkami. rowerek odpada ze względu na kolana moje nieszczęsne

Leyna jak było? mam nadzieję, że skorzystałaś!!:-D ja jeszcze w życiu na żadnym masażu nie byłam, ale kusi mnie bardzo:tak:
sandra chyba Cię muszę ochrzanić:-D najpierw mnie podpuszczasz, a potem nie ćwiczysz:-p
rowerek dzisiaj był, 20 minut, czyli 12 km, rozrywkowo, ale mam nadzieję, że się rozkręcę;-) brzuszki zaraz będą, więc plan wykonany:tak:

Leyna jak było? mam nadzieję, że skorzystałaś!!:-D ja jeszcze w życiu na żadnym masażu nie byłam, ale kusi mnie bardzo:tak:

Bedytko to też był mój pierwszy raz ;)
a jak było? relaksująco, bo to był masaż tego typu. zaciemnione okna, świece zapachowe, muzyczka (motywy chińskie lub podobne, nie potrafię odróżnić). pani mi najpierw speelingowała całe ciało dość porządnie a następnie wymasowała Zmysłową Pomarańczą w Czekoladzie. po masażu zawinęła mnie w folię i tak sobie leżałam kilkanaście minut relaksując się a moja skóra wciągała nawilżające składniki. po wszystkim była jeszcze filiżanka czekolady na gorąco. chudsza od tego nie byłam, ale do domu wrócilam zrelaksowana, nawilżona i bosko pachnąca. i oczywiście zachciało mi się seksu a tu chłopa pod ręką nie było :p

no, ale karnet opiewa na 3 masaże, więc jeszcze 2 przede mną.

Bedytko to też był mój pierwszy raz ;)
a jak było? relaksująco, bo to był masaż tego typu. zaciemnione okna, świece zapachowe, muzyczka (motywy chińskie lub podobne, nie potrafię odróżnić). pani mi najpierw speelingowała całe ciało dość porządnie a następnie wymasowała Zmysłową Pomarańczą w Czekoladzie. po masażu zawinęła mnie w folię i tak sobie leżałam kilkanaście minut relaksując się a moja skóra wciągała nawilżające składniki. po wszystkim była jeszcze filiżanka czekolady na gorąco. chudsza od tego nie byłam, ale do domu wrócilam zrelaksowana, nawilżona i bosko pachnąca. i oczywiście zachciało mi się seksu a tu chłopa pod ręką nie było :p

no, ale karnet opiewa na 3 masaże, więc jeszcze 2 przede mną.
ja też chcę!!!:-):-):-) masażu, nie chłopa:-p się normalnie umówię, jak będę następnym razem na pazurach:-p

leyna- to musiało być boskie doznanie:-D fajny prezent, fajny!

dziewczyny mi super się ćwiczy przy oglądani telewizji.
lubie się gapić na rozmowy w toku, w związku z czym - od roku już przy nich cwiczę. to jest 40 minut tylko dla mnie.
dziewczyny pakuje do ich pokoju, daje coś do picia, jedzenia (żeby nie było, że czegoś chcą) i jazda:cool2:

reklama
ewa ja akurat "rozmów w toku" nie trawię i zaraz przełączam, ale też przed tv ćwiczę, tylko dużo później, jak już dzieci w łóżkach:tak: czasem i o 22, i też mi się spodobało, jak nie pojeżdżę to mi źle na drugi dzień;-)
a możesz się podzielić Twoim zestawem ćwiczeń??

reklama
Do góry