reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

no twardzielki, zmobilizowałyście mnie, też się zabieram za dietę ŻP i smarowanko, za 3 tygodnie integracja z pracy, trza wyglądać jak ludzie:tak:

reklama
ehhh ja tez czytam czytam i w koncu nie wiem czy ktores z tych wyszczuplaczy NAPRAWde przynosza jakies efekty? (oprocz gladkiej skory..) ehhhs

no my zaczelismy chodzic do tego klubu fitness :D mam nadzieje ze przed latem beda znaczne efekty hihi :D
raz juz tak przecholowalam ze na drugi dzien nie moglam chodzic - nawet w nocy spac hehehe ale musze przyznac ze po takim wysilku czlowiek sie czuje o niebo lepiej hihi:D

ehhh ja tez czytam czytam i w koncu nie wiem czy ktores z tych wyszczuplaczy NAPRAWde przynosza jakies efekty? (oprocz gladkiej skory..) ehhhs

Domiska naprawde chcesz wiedziec czy pytasz czysto retorycznie? ;-)
ja stosowałam rozne: Kolastyne, Eveline, Ziaje i cos jeszcze polskiej firm, ale nie pamietam. efekt: wyraznie jedrniejsza i gladsza skora, ale cellulitu to to nie zabilo :tak: nie wiem, moze preparaty Vichy sa skuteczniejsze, w koncu kosztuja kupe kasy. u mnie cellulit zmniejszyl sie na skutek diety.

Domiska naprawde chcesz wiedziec czy pytasz czysto retorycznie? ;-)
ja stosowałam rozne: Kolastyne, Eveline, Ziaje i cos jeszcze polskiej firm, ale nie pamietam. efekt: wyraznie jedrniejsza i gladsza skora, ale cellulitu to to nie zabilo :tak: nie wiem, moze preparaty Vichy sa skuteczniejsze, w koncu kosztuja kupe kasy. u mnie cellulit zmniejszyl sie na skutek diety.

naprawde hihi chce wedziec :-D
no wlasnie nie wiem sama czy wogole jest jakis preparat ktory eliminuje celullit slyszalam nawet ze jedynie cwiczenia moga pomoc :D

eh no idieta bylaby super.. tylko ze ja za malo wytrwala jestem :/ no i kocham !!!!! slodycze..

że też odświeżyłyście watek:no:
u mnie po przypiekajacym eveline jedynie gładsza skóra ...na jedrność chyba trza wiecej czasu...a na brak cellulitu to chyba jedynie dieta i ćwiczenia...
kołyska kurz zbiera:zawstydzona/y:

a co mi polecicie na wstrętne ,małojędrne, cielakowate ramiona????????????????????????no bo chyba nie ćwczenia bo czasu mam niewiele:-p

a ja od dwóch tygodni chodzę regularnie co drugi dzień na basen:tak::tak:
efektów na razie nie widać (chociaż mąż podobno widzi:-p) ale samopoczucie lepsze:tak:

a co do kremów- teraz zdecyduje się na ten z vichy:tak:

Ja na razie kremow nie kupuje, czekam, czy moja dietka MŻ bedzie dzialala i tablety, ktore biore od dwoch tygodni - poza dzisiejszym dniem, bo po co, skoro zaraz bym zwrocila ta czy tamta strona ;-)
Kremik kupie sobie jak dostane w koncu zwrot kasy za okulary :-) Wtedy tez w koncu zafunduje sobie jakis plaszczyk wiosenny :-)

Majka oooo widzisz.. mowisz szorowc szorstka gabka.. i mowisz ze przynosi efekty super!
kurde tylko ja to wlasnie wskoczyc pod prysznic i wyskoczyc szybko bo czasu brak.. kurde moze jak bym sie tak uparla i troche poswiecila to i ja bym sie poszorowala taka gabka :D:D
poki co chodze do tego calego fitness :)

Karoo a ty co to za tabletki polykasz ? :)

gdyby te wszystkie nasze pomysły zebrać do kupy to niezły program wyszczuplająco-upiększający by wyszedł:-)
Domiska po fitnessie to już nic nie będziesz potrzebować dla jędrnej pupki:-p

reklama
Domiska, na sierpniowych mamach Ci juz napisalam - biore Zelixe, polski odpowiednik Meridii, zadnej z Was nie polecam, bo do stosowania jest tylko dla osob z otyloscia :-)

Do góry