hmm, no tak... cellulit i szorowanie gąbką po udach... no to ja się przyznam, że szorowanie gąbką po udach nie pobudza mojej wyobraźni ani zmysłów ani nawet ochoty aby spróbować brrr cóż... pewnie dlatego tak kiepsko działają na mój cellulit te wszystkie specyfiki ;-)
reklama
Leyna teraz to Ty nie masz co szorować;-):-)
no właśnie
u mnie cellulit masakryczny ale i tak "zajmę" sie nim na poważnie po porodzie... teraz to se mogę tylko kremy stosować (hmmm... zeby one jeszcze cokolwiek pomagały)
Leyna teraz to Ty nie masz co szorować;-):-)
hihihih, zdziwiłabyś się, ale mam co szorować, oj mam to, że jest się szczupłym nie oznacza automatycznie, że nie ma się cellulitu. to jest niezależne. nawet moja siostra, która jest i młodsza i chudsza ode mnie ma to dziadostwo. to problem tkanki tłuszczowej niezależny tak bardzo od wagi.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hihihih, zdziwiłabyś się, ale mam co szorować, oj mam to, że jest się szczupłym nie oznacza automatycznie, że nie ma się cellulitu. to jest niezależne. nawet moja siostra, która jest i młodsza i chudsza ode mnie ma to dziadostwo. to problem tkanki tłuszczowej niezależny tak bardzo od wagi.
dokladnie ! niestety niewazne czy sie jest szczuplym czy ciut wiekszym jak sie to ma to sie ma :-(
nie ma na to jakis tabletek ? tak by bylo najprosciej co lekarze radza? no bo jakis medyczny punkt widzenia musi byc ! :-)
Domiska są tabletki, w aptece bez recepty, ale nie wiem jak ze skutecznością, ważna przede wszystkim jest na pewno dieta i ruch (na BB);-)dokladnie ! niestety niewazne czy sie jest szczuplym czy ciut wiekszym jak sie to ma to sie ma :-(
nie ma na to jakis tabletek ? tak by bylo najprosciej co lekarze radza? no bo jakis medyczny punkt widzenia musi byc ! :-)
Leyna niestety masz rację, nieważne jak szczupła osoba, i tak cellulit wyłazi z gaci
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No i po cholere ktos wymyslil takie cholerstwo jak cellulit
Ja tez mam straszny, blee, szczegolnie na udach i brzuchu
No i widze, ze kremiki i szorowanie niewiele jednak daja - moze skora jest ciut gladsza i troche bardziej napieta, ale jezeli chodzi o brzuch to bez cwiczen sie nie obejdzie, a ja raczej nie jestes chetna do gimnastykowania sie, wiec zostane na lato przy kostiumie 1czesciowym
Teraz kupilam jakis koncentrat z Eveline, chlodzi jak cholera, ale gowno daje
Ja tez mam straszny, blee, szczegolnie na udach i brzuchu
No i widze, ze kremiki i szorowanie niewiele jednak daja - moze skora jest ciut gladsza i troche bardziej napieta, ale jezeli chodzi o brzuch to bez cwiczen sie nie obejdzie, a ja raczej nie jestes chetna do gimnastykowania sie, wiec zostane na lato przy kostiumie 1czesciowym
Teraz kupilam jakis koncentrat z Eveline, chlodzi jak cholera, ale gowno daje
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Oj Siluniu, nie wiem A moze masz tam gdzies w poblizu jakis fitness klub gdzie trener moglby podpowiedziec Ci jakies cwiczonka? :-)Dziewczyny jak najpredzej pozbyc sie tluszczyku z ramion, bo mam serdele ....jakies konkretne cwiczonka, ciezarki moze????
Majka, a co mialas z cera, ze uzywasz takiego toniku? Bo chyba nie doczytalam kiedys
Super, ze cwiczenia (ile robisz brzuszkow??), masaze i kosmetyki efekty przynosza! Oby tak dalej!
A ja jak skoncze Eveline to kupuje Lipometric z Vichy :-) Moze ten mi cos pomoze
reklama
Podziel się: