reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

a ja zamówiłam a allegro eveline...i pewnie na tym sie skonczy znajac moje lenistwo:zawstydzona/y:bo ja to byle wskoczyc pod prysznic i wyskoczyc a do smarowania trudno mnie przekonac ...najlepsza oliwka na mokra skórę to wtedy nie trza sie balsamowac:-pno ale obiecałam sobie ze jak przysla to bede sie smarować;-)
kołyska stoi od wczoraj i kurz łapie ale od piatkowego ćwiczenia do dzis czuje zakwasy na brzuchu:tak:
no i właśnie wtrabiłam milke z orzechami:zawstydzona/y::-p

cellulit i tłuszcz nie zajac nie uciekna:-D

reklama
Ja w te specyfiki do smarowania nie wierze:sorry2: Mój brat kupił sobie tą machine do ćwiczeń "atlas" się chyba nazywa. Jak będę u rodziców to może coś "potrenuje", bo trochę sadła z zimy się nazbierało:zawstydzona/y:

Mada, w koncu do lata mamy jeszcze troche czasu ;-):laugh2:;-):-D:laugh2:

Ja od 2 dni tez sie nie smarowalam moim wyszczuplaczem :-p bo mialam lenia, tylko wlasnie oliwka w zelu na mokre cialo - 15 sek. i po robocie :-p;-):-)
Ale dietke staram sie trzymac (starac a starac robi wielka roznice :-p:-D) - nie jadlam wczoraj kolacji, tylko wypilam 2 szklanki mleka 2% :blink::laugh2::-p

Konczy mi sie My Sillhuette i teraz chce kupic Lipometric z Vichy :-):-):-) Uzywala ktoras?
Na allegro sie bardzo oplaca, bo np. za 2 sztuki placi sie ok. 135 zl, a w aptece 1 szt. kosztuje kolo 100zl.

sandtra- je tez go zamierzam zakupić:tak::tak:
a jak tam my silhuette?? bo ja uzywam good-bye cellulite - jest całkiem niezły... tzn. celulit jak był tak jest, ale skóra gładsza sie zrobiła...

tak w ogóle- strasznie moje nogi i pupa wyglądają... nie dość, że już przytyłam, to jeszcze zero jędrności:-(
do tego jeśc mi się ciągle chce:no::no:

Bedyta- ja juz nawet postawiłam krem na półeczce , nie można go nie zauważyc bo aż atakuje oczy...co z tego jezeli mi sie nie chce:-p
dlatego nie kupiłam nic drogiego teraz, na razie póki nie przysla termoaktywnego serum smaruje sie tym co mam( to co zamraża mi tyłek:dry:) i załozyłam sobie ze jezeli Eveline bede uzywac na prawde regularnie to wtedy kupie cos droższego:tak:

ale dzis tak sie zszorowałam gąbka że jak nałożyłam krem to aż szczypało:dry:

ja też szoruje sie gąbka...co dwa dni:-p

dzis przyszło to serum rozgrzewające...sama nie wiem czy polecac...uzyłam raz i:

-własnie chce sie wsciec bo tak dupsko parzy
-tam gdzie mazlam przez rozpęd a gdzie nie ma cellulitu i wiekszego tłuszczu pali jakby mi kto żelazko przykładał:no:
- myslałam ze to bedzie uczuciae przyjemnego ciepełka a to wcale przyjemne nie jest ...chyba wole te chłodzace specyfiki

a efekty...poczekamy zobaczymy...czy cos zdziała i jak długo sie bede z nim meczyc...ale coś mi sie wydaje że drugiej tubki nie kupie:no:

A! i k. zamówił na allegro taka kołyske co niby przy brzuszkach kark nie boli ...no zobaczymy jak przyjdzie:-p

hehe, ja am taką kołyskę od kilku miesięcy, ani razu nie ćwiczyłam:-p
jeśli chodzi o efektywność diet, to naprawdę skuteczne jest ograniczenie węglowodanów do minimum

reklama
Widze, ze odnowa na calego ;-):-D

U mnie maly zastoj, bo mam lenia od kilku dni, wiec po kapieli (z mini masazem gabka, bo mi sie nie chce szorowac :-p) nakladam oliwke z zelu i tyle :-p
Ale biore sie od dzisiaj za siebie, bo lato tuz tuz :-p;-):-)

Ewus, wlasnie sie zastanawiam czy kupowac Lipometric czy Good Bye Cellulite, ale chyba zdecyduje sie na Vichy wskoro piszesz, ze po Nivea tylko skora gladsza :blink:
A My Silhouette niezle, ale jakichs oszalamiajacych efektow nie widze :-p

Mada, usmialam sie z Twojego opisu dzialania Eveline ;-):-D Wiem co to znaczy jak takim chlodzacym dotknie sie np. miejsc intymnych ;-):laugh2:;-) a co dopiero rozgrzewajacym :-p

Trzymam kciuki dziewczynki za pelna mobilizacje :tak::-)

Do góry