reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

a ja zamówiłam a allegro eveline...i pewnie na tym sie skonczy znajac moje lenistwo:zawstydzona/y:bo ja to byle wskoczyc pod prysznic i wyskoczyc a do smarowania trudno mnie przekonac ...najlepsza oliwka na mokra skórę to wtedy nie trza sie balsamowac:-pno ale obiecałam sobie ze jak przysla to bede sie smarować;-)
kołyska stoi od wczoraj i kurz łapie ale od piatkowego ćwiczenia do dzis czuje zakwasy na brzuchu:tak:
no i właśnie wtrabiłam milke z orzechami:zawstydzona/y::-p

cellulit i tłuszcz nie zajac nie uciekna:-D

reklama
Ja w te specyfiki do smarowania nie wierze:sorry2: Mój brat kupił sobie tą machine do ćwiczeń "atlas" się chyba nazywa. Jak będę u rodziców to może coś "potrenuje", bo trochę sadła z zimy się nazbierało:zawstydzona/y:

Mada, w koncu do lata mamy jeszcze troche czasu ;-):laugh2:;-):-D:laugh2:

Ja od 2 dni tez sie nie smarowalam moim wyszczuplaczem :-p bo mialam lenia, tylko wlasnie oliwka w zelu na mokre cialo - 15 sek. i po robocie :-p;-):-)
Ale dietke staram sie trzymac (starac a starac robi wielka roznice :-p:-D) - nie jadlam wczoraj kolacji, tylko wypilam 2 szklanki mleka 2% :blink::laugh2::-p

Konczy mi sie My Sillhuette i teraz chce kupic Lipometric z Vichy :-):-):-) Uzywala ktoras?
Na allegro sie bardzo oplaca, bo np. za 2 sztuki placi sie ok. 135 zl, a w aptece 1 szt. kosztuje kolo 100zl.

sandtra- je tez go zamierzam zakupić:tak::tak:
a jak tam my silhuette?? bo ja uzywam good-bye cellulite - jest całkiem niezły... tzn. celulit jak był tak jest, ale skóra gładsza sie zrobiła...

tak w ogóle- strasznie moje nogi i pupa wyglądają... nie dość, że już przytyłam, to jeszcze zero jędrności:-(
do tego jeśc mi się ciągle chce:no::no:

Bedyta- ja juz nawet postawiłam krem na półeczce , nie można go nie zauważyc bo aż atakuje oczy...co z tego jezeli mi sie nie chce:-p
dlatego nie kupiłam nic drogiego teraz, na razie póki nie przysla termoaktywnego serum smaruje sie tym co mam( to co zamraża mi tyłek:dry:) i załozyłam sobie ze jezeli Eveline bede uzywac na prawde regularnie to wtedy kupie cos droższego:tak:

ale dzis tak sie zszorowałam gąbka że jak nałożyłam krem to aż szczypało:dry:

ja też szoruje sie gąbka...co dwa dni:-p

dzis przyszło to serum rozgrzewające...sama nie wiem czy polecac...uzyłam raz i:

-własnie chce sie wsciec bo tak dupsko parzy
-tam gdzie mazlam przez rozpęd a gdzie nie ma cellulitu i wiekszego tłuszczu pali jakby mi kto żelazko przykładał:no:
- myslałam ze to bedzie uczuciae przyjemnego ciepełka a to wcale przyjemne nie jest ...chyba wole te chłodzace specyfiki

a efekty...poczekamy zobaczymy...czy cos zdziała i jak długo sie bede z nim meczyc...ale coś mi sie wydaje że drugiej tubki nie kupie:no:

A! i k. zamówił na allegro taka kołyske co niby przy brzuszkach kark nie boli ...no zobaczymy jak przyjdzie:-p

hehe, ja am taką kołyskę od kilku miesięcy, ani razu nie ćwiczyłam:-p
jeśli chodzi o efektywność diet, to naprawdę skuteczne jest ograniczenie węglowodanów do minimum

reklama
Widze, ze odnowa na calego ;-):-D

U mnie maly zastoj, bo mam lenia od kilku dni, wiec po kapieli (z mini masazem gabka, bo mi sie nie chce szorowac :-p) nakladam oliwke z zelu i tyle :-p
Ale biore sie od dzisiaj za siebie, bo lato tuz tuz :-p;-):-)

Ewus, wlasnie sie zastanawiam czy kupowac Lipometric czy Good Bye Cellulite, ale chyba zdecyduje sie na Vichy wskoro piszesz, ze po Nivea tylko skora gladsza :blink:
A My Silhouette niezle, ale jakichs oszalamiajacych efektow nie widze :-p

Mada, usmialam sie z Twojego opisu dzialania Eveline ;-):-D Wiem co to znaczy jak takim chlodzacym dotknie sie np. miejsc intymnych ;-):laugh2:;-) a co dopiero rozgrzewajacym :-p

Trzymam kciuki dziewczynki za pelna mobilizacje :tak::-)

Do góry