reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Bedytka, i jak tam "dieta" ŻP? :-D;-) Pomaga? Dajesz rade?

Ja tez sie postanowilam ciut odchudzi, wiec na sniadanie wypilam kubusia, teraz jem jogurt i mam 1.5l wody niegazowanej ;-):-) To tak do godz.16:00 ;-):-):-)
A do tego kupilam sobie z Nivea My Silhouette :-):-):-) Super jest i slicznie pachnie :-)

reklama
Ja juz 3,5kg mam na minusie odkad biore leki na tarczyce:tak:, ale przydaloby jednak za siebie wziac:-p, bo caly czas i tak gruba jestem:baffled: od "po-swiat" tez stosuje diete ŻP, a wczoraj znalazlam nawet u siebie plyte dvd z pilatesem i chyba z nia bede cwiczyc, tylko jeszcze nie wiem kiedy:-p

Aaaaaa, w ogole to jakis czas temu bedytka napisala, ze cuda mozna zdzialac stosujac na malo jedrna skore szorstka gabke i balsam. I wyobrazcie sobie, ze od 2,5 miesiaca uzywam do mycia gabek pt. "Syrena" (ok. 3-4zł) antycellutitisowych megaszorstkich i balsamu wyszczuplajacego na zmiane z ujedrniajacym "Cztery Pory Roku" za 6zł (a ostatnio odkrylam, ze w biedronce balsamy BeBeauty to wlasnie Cztery Pory... i kosztuja ok. 4zł) i prawie nie mam cellulitu, a skora jest napieta jak na rasowej kobyle:tak: A bylo juz tak tragicznie i cellulitis mialam tak paskudny, ze az nie moglam na siebie patrzec w lustrze.....:baffled:

moja dieta jest najlepsza na świcie, bo zero poświęceń i dziwnych smaków:-p oczywiście działa, jak mam wielkiego smaka na coś to idę do lustra i przechodzi;-)
dominique fajnie, że się sprawdziło:-)

Bedyta- na mnie niestety twoja dieta nie zadziała...mnie nic nie powstrzyma przed zeżarciem milki z orzechami:zawstydzona/y:

i chyba w koncu wymyslili cos dla mnie do smarowania cielska, wszystkie specyfiki na cellulit i tłuszcz mnie zmrażaja nawet jak na dworze upał wiec ich nie cierpie:no: a teraz z Eveline jest jakies serum rozgrzewajace...wreszcie mi dupsko nie zmarznie:-p kupie i zastosuje masaże szczotka druciana:-pbo ostra gabka na mój zad i brzuchoflak niestety nie działa:dry:

A! i k. zamówił na allegro taka kołyske co niby przy brzuszkach kark nie boli ...no zobaczymy jak przyjdzie:-p

hihi i ja trzymam za was kciuki dziewczyny :D

moja dieta polega na pozeraniu mnostwa ilosci slodyczy - a porpo milki z orzechami to mniam! szybciutko znika na jednym posiedzeniu :d ja tam kocham jesc i slodycze i nigdy sobie nie zaluje hihihihih :D:D:D:D

Dominique, super, ze waga leci w dol i cialko jak u nastolatki sie zrobilo :-):-):-) Gabka "Syrena" jest rzeczywiscie fajna :tak: Tez uzywam :tak: A na rozgrzane masazem cielsko wcieram ten z Nivea Sillhuette i tez widze poprawe (mam nadzieje, ze nie jest to tylko moja autosugestia :-p).

Mada, wlasnie widzialam wczoraj w gazecie reklame tego rozgrzewajacego serum z Eveline (takie czerwone, nie?). Jak wyprobujesz to podziel sie opinia :tak:

Bedyta, swietny sposob z tym lustrem :-D:-D:-D

A ja wlasnie jem jogurcik na sniadanie, pozniej mam Kubusia i 1.5 litra wody niegazowanej :-):-):-) Juz drugi dzien z rzedu jem takie sniadanko :-):-):-)
Na obiad w domu lekki krupnik, a na kolacje zrobie sobie jakas salatke :tak::-)

mam kołyske:tak:
fakt kark nie boli ale brzuchol jak najbardziej:-p
a to serum widziałam na allegro tylko w żadnym kosmetycznym typu rosman i inne nie ma:dry:
a dzis już wmłuciłam dwa pyszne pączki:zawstydzona/y:

Mada, to teraz nic tylko cwiczyc :-p
Sama bym pocwiczyla, ale mi sie nie chce :-p;-):laugh2:
A to serum to powinno byc w jakichs takich wiekszych hipermarketach typu auchan czy carrefour :tak::-)

Majka na pewno zapał nie minie:tak: jak zobaczysz efekty:-)
mam teraz balsam z Cztery Pory Roku z bluszczem wyszczuplający i na cellulit, niesamowicie mi się ten zapach podoba:-p
mada jeszcze jeden sposób mam dla Ciebie, skoro lustro nie działa to kup odjazdowe dżinsy w mniejszym o jeden rozmiarze i tak co drugi dzień je przymierzaj:-):-):-)

reklama
Majka, im bardziej szorstka gabka tym lepiej ;-):-) A niech nasze dupska cierpia skoro zachcialo im sie cellulitu :-p;-):-D

Bedyta, tez mialam kiedys ten baslam, zapach rzeczywiscie sliczny, ale mnie nic nie pomogl niestety :sorry2:

Konczy mi sie My Sillhuette i teraz chce kupic Lipometric z Vichy :-):-):-) Uzywala ktoras?
Na allegro sie bardzo oplaca, bo np. za 2 sztuki placi sie ok. 135 zl, a w aptece 1 szt. kosztuje kolo 100zl.

Do góry