reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Potwierdzam :-)domiska Ty wcale nie wyglądasz jakbyś takiego sprzętu potrzebowała ale i tak jest fajny;-)
Ale sprzecior super :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
dzieki dziewczyny za te mile slowa no i zyczenia wytrwalosci! oj przyda mi sie to przyda:d hihi eszcze nie zaczelam porzadnie cwiczyc ale moze wlasnie dzis jest TEN wieczor hihi
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ze tak to bedytke ujme NIJAK hihihihi zjedlismy ciacho czekoladowe, napislismy sie wina i poszlismy spac i tyle z cwiczen :/
jezu musze sie naprawde wziac za to !
Domiska to lepsze niż ćwiczenia:-):-):-)ze tak to bedytke ujme NIJAK hihihihi zjedlismy ciacho czekoladowe, napislismy sie wina i poszlismy spac i tyle z cwiczen :/
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska W koncu to tez jakas forma aktywnosci ;-):-);-)
A ja wlasnie zjadlam na pusty zoladek pol opakowania ptasiego mleczka waniliowego
A ja wlasnie zjadlam na pusty zoladek pol opakowania ptasiego mleczka waniliowego
reklama
M
Majka01
Gość
Życzę wytrwałości.
Ja osobiście za fastfood-ami nie przepadam, raz na rok zdarza mi się zjeść hamburgera no i raz na dwa msc. pizzę. Co do słodyczy podobnie, ogólnie nie lubię frytek ani chipsów a ze słodkości tylko czekolada z orzechami milki
Ja osobiście za fastfood-ami nie przepadam, raz na rok zdarza mi się zjeść hamburgera no i raz na dwa msc. pizzę. Co do słodyczy podobnie, ogólnie nie lubię frytek ani chipsów a ze słodkości tylko czekolada z orzechami milki
Podziel się: