reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

reklama
dzieki dziewczyny za te mile slowa no i zyczenia wytrwalosci! oj przyda mi sie to przyda:d hihi eszcze nie zaczelam porzadnie cwiczyc ale moze wlasnie dzis jest TEN wieczor :D hihi

ze tak to bedytke ujme ;) NIJAK hihihihi :D zjedlismy ciacho czekoladowe, napislismy sie wina i poszlismy spac :D i tyle z cwiczen :/

jezu musze sie naprawde wziac za to ! ;)

Domiska :-D:-D:-D W koncu to tez jakas forma aktywnosci ;-):-);-)

A ja wlasnie zjadlam na pusty zoladek pol opakowania ptasiego mleczka waniliowego :-p

ruszać się więcej nie będę, ale od dzisiaj ŻP, bo na święta dałam czadu, no ale co poradzić, że wszystko dobre było:-)

reklama
Życzę wytrwałości.
Ja osobiście za fastfood-ami nie przepadam, raz na rok zdarza mi się zjeść hamburgera no i raz na dwa msc. pizzę. Co do słodyczy podobnie, ogólnie nie lubię frytek ani chipsów a ze słodkości tylko czekolada z orzechami milki :)

Do góry