reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

reklama
no i laseczki muszę powiedzieć, że widać efekty vacumedu, skóra gładsza, mniej w udach, celulit też jakby mniejszy, zobaczymy po 10 zabiegach, jak będzie dobrze, to w lipcu zrobię powtórkę, bo jak ja się na "krecie" pokażę:cool2:

Widze dziewczynki, ze przygotowania cial do lata ida pelna para :-D
U mnie nic do przodu. Ja to do cwiczen jakos sie nie pale :-D A powinnam zrobic cos na tylek, uda i brzuch, hehe.
Bedytko, a co to za zabieg? Bo nie chce mi sie wracac do poprzednich watkow...We wszystkich gabinetach kosmetycznych to wykonuja? Jaka cena? Tez by mi sie cos takiego przydalo... :-)

no halo, jeszcze mnie widać;-) ale po dziesięciu takich zabiegach nie gwarantuję, że jeszcze się pokażę:-D:-D:-D
fajnie było, vacumed się to nazywa, pani mi dała kremik, cobym moje kitka i dupsko wysmarowała do białości, nałożyła mi na te giry z dupskiem takie grube worki (zwykłe), związała pasem podobnym do KTG;-) i kazała wleźć do tuby do pasa, a potem włączyła tą całą maszynę czasu, wciągało mnie do środka i wypuszczało przez 20 minut, a jak stamtąd wylazłam to po kremiku ani śladu, dziwne uczucie w tej maszynie, czułam normalnie jak mi krew krąży, szok ale było przyjemnie, jak będą dobre efekty to się pochwalę:tak:
VACUMED - FUNDACJA ELEKTROWNI RYBNIK a tu kilka słów o tym, jak się Wam chce poczytać...
sandra nie chciało mi się jeszcze raz pisać tego samego!!

Sandra ja przeszukałam cały net za tym vacumedem i okazuje się że tylko jest w Rybniku i Busko Zdroju:-(a taka miałam ochote:-(

sandra nie chciało mi się jeszcze raz pisać tego samego!!

Dzieki Bedyta.
Musze poszukac tutaj na miejscu czegos podobnego. Mam w hotelu Klimczok caly resort SPA to moze beda miec taka kapsule podobna :-) skoro dokladnie tego nie ma jak napisala Mada.

A ja od wczoraj na makabrycznej diecie jak wytrzymam to bede wielka(13dni) ..menu np na obiad szpinak gotowany bez zadnych przypraw:no:myslałam ze sie porzygam ale zjadłam..a na zabiegi tez bym pochodziła ale kasy brak narazie systematycznie chodze do dentysty ,dzis ide tez ..:tak:wiec znow 100 zniknie:-(

Ze wzgledu na pytania o moja dietke i przede wszystkim rolletic - wklejam wsio. Oto stronka firmy:
www.rolleticpolska.pl/rolletic.html - u gory sa odnosniki do wszystkiego. Chodzilam na to trzy tygodnie i mialam zupelnie inna skore, i cellulit mi sie zaczal wygladzac...
Jesli chodzi o dietke - oto ona:
TYDZIEN 1

*Surowki z jarzyn zielonych i rzodkiewki.
*Polecane jarzyny do salatek: ogorki, salata, kapusta, brukselka, szpinak, kalafior, kalarepa, rzepa, rzodkiewka, cebula, por, szczypior, czosnek, pietruszka, papryka, koper, seler, brokuly, kabaczki, baklazany, grzyby, karczochy, zielona fasola szparagowa, dynia, kielki, szparagi, pedy bambusa. (warzywa swieze lub mrozone)
*Do salatek dodawac ocet jablkowy lub jesli nie da rady go zjesc (ja nie dalam) to kupic ocet jablkowy w tabletkach i jesc dwie tabletki dziennie popijajac szklanka wody.

WOLNO:
*jogurty naturalne biale, bez dodatkow - ilosc nieograniczona
*odtluszczony twarog (do 5% tluszczu) - bez ograniczen
*1 jajko dziennie (na twardo!!)
*mozna dodawac sol

ZABRONIONE:
*marchew
*pomidory
*przyprawy
*wszystkie owoce
*mleko

DODATKOWO - co najmniej dwa litry wody niegazowanej dziennie!!

Nie wolno przez pierwszy tydzien pic ani kawy ani herbaty, cukier
zabroniony przez cala diete.

Zasada glowna tej diety: nie wolno byc glodnym. Wyzej wymienione produkty wcinasz bez ograniczen, oczywiscie jako glowne skladniki warzywka, bo ile sie twarogiem mozna zywic... Jesli chodzi o posilki to przez pierwsze trzy dni jadlam chyba co pol godziny, bo bylam ciagle glodna, wstawalam tez w nocy i jadlam (mialam przygotowana miske surowki). Zdaje sie ze w ciagu pierwszych trzch dni zjadlam jakies trzy duze piekinki, ze nie wspomne o innych warzywach, okolo kilograma bialego sera i chyba z 5 duzych jogurtow, ale potem apetyt mi spadl. Schudlam w pierwszym tygodniu 4 kilo. Jak sie ktoras z Was zdecyduje to podam dietke na drugi tydzien (tylko ja znajde) - ale dopiero pod koniec pierwszego tygodnia :-) i wtedy na maila :-D

reklama
Aha, dodatkowo powinno sie pic herbatke oczyszczajaca organizm dr nona, ale mysle, ze jakas inna tez by mogla byc, zwlaszcza ze ta kosztuje 7 zeta za torebeczke, a w tygodniu zuzywasz co najmniej 5... No i do tego rolletic lub cwiczenia - ja chodzilam 2 razy w tygodniu.

Do góry