reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

To powodzonka KAROO w dalszych postępach kondycyjnych.

Ja ostatnio żywię się głównie ryżem (bo go uwielbiam) w różnych postaciach (sałatki,z sosikiem itp.) a chleb też jem ciemny bez konserwantów, Zawsze kupuje go z zapasem bo przywożony jest raz w tygodniu. Kurde ten z konserwantami powinni przywozic raz w tygodniu:wściekła/y:

reklama
Karoo brawo brawo:tak::tak:

ja ostatnio zaniedbałam moje dążenie do idealnej sylwetki;-) nie mam czasu:szok: całe dnie na dworze bo szkoda słoneczka żeby w domu siedzieć , jak wracamy to padam na twarz, trochę ogarnę mieszkanie i mała idzie do kąpieli a juz po 20-ej to brak mi sił żeby podnieść nogę:-p nadal stosuję dietę MŻ ale bez ćwiczeń nie bardzo pomaga:no:

mada lepiej na spacerze z wózkiem pobiegać niż jakieś brzuszki w domu na podłodze trzaskać, powietrze samo z ciebie kiloski wyciągnie;-)
a się tak obżarłam w weekend, że dopiero dzisiaj głód poczułam, i zaraz się lepiej czuję, chociaż @ się zbliża i do czekolady mnie ciągnie, buuuu
a od wtorku idę na zabieg "vacumed", nawet nie wiem jak się to pisze, ponoć jakiś kremik i chyba masaże pod ciśnieniem, zobaczymy czy to pomoże na mój mega celulit, zdziwiłam się, że karnet taki nie za drogi, na 10 wejść (20 minutowych) z kremem (tylko jakim??) kosztuje 110zł, ryzykuję i idę, zdam wam relację po pierwszej wizycie:-D

mada lepiej na spacerze z wózkiem pobiegać niż jakieś brzuszki w domu na podłodze trzaskać, powietrze samo z ciebie kiloski wyciągnie;-)
a się tak obżarłam w weekend, że dopiero dzisiaj głód poczułam, i zaraz się lepiej czuję, chociaż @ się zbliża i do czekolady mnie ciągnie, buuuu
a od wtorku idę na zabieg "vacumed", nawet nie wiem jak się to pisze, ponoć jakiś kremik i chyba masaże pod ciśnieniem, zobaczymy czy to pomoże na mój mega celulit, zdziwiłam się, że karnet taki nie za drogi, na 10 wejść (20 minutowych) z kremem (tylko jakim??) kosztuje 110zł, ryzykuję i idę, zdam wam relację po pierwszej wizycie:-D

Bedytko, tylko oby Ciebie tam do cna nie wyssali;-):-p:-D:-)

u mnie tez tylko spacery i spacery...pchanie pod gorke i z gorki jak relaks to relaks:-p:-)

hop hop Bedyta, zostalo cosik z Ciebie:confused::confused::laugh2::laugh2:

a mi sie chce jezdzic rowerem, zagrac w siatkowke, poplywac....checi sa czasu brak i pogody, bo niby swieci slonce ale takie wiatrzysko, ze by mnie chyba ponioslo z tego roweru:baffled:

no halo, jeszcze mnie widać;-) ale po dziesięciu takich zabiegach nie gwarantuję, że jeszcze się pokażę:-D:-D:-D
fajnie było, vacumed się to nazywa, pani mi dała kremik, cobym moje kitka i dupsko wysmarowała do białości, nałożyła mi na te giry z dupskiem takie grube worki (zwykłe), związała pasem podobnym do KTG;-) i kazała wleźć do tuby do pasa, a potem włączyła tą całą maszynę czasu, wciągało mnie do środka i wypuszczało przez 20 minut, a jak stamtąd wylazłam to po kremiku ani śladu, dziwne uczucie w tej maszynie, czułam normalnie jak mi krew krąży, szok ale było przyjemnie, jak będą dobre efekty to się pochwalę:tak:
VACUMED - FUNDACJA ELEKTROWNI RYBNIK a tu kilka słów o tym, jak się Wam chce poczytać...

reklama
poczytałam sobie. wygląda na to, że kwalifikuję się na ten zabieg, bo mam 5/9 objawów wskazanych do terapii ;-) w sumie fajna rzecz :tak: tylko skąd wziąć kasę... podejrzewam, ze w Poznaniu jak jest coś takiego to znacznie drożej :-(

Do góry