reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Bedyta fajna sprawa taki zabieg:tak:
Ja od poniedziałku znow na diecie bo lato coraz blizej a musze sie zmiescic w ciuchy z przed 2 lat..:nerd: zakupiłam tez mase kosmetykow co by jakos porządek zrobic ze swoją skorą szczeglnie cycki to porazka raz ze wyciagniete 2to skora jak pergamin do tego jeszcze rozstępy:wściekła/y:zakupiłam jakies serum na biust z AA zobaczymy czy cos pomoze no i tradycyjnie serum na cellulit z Eveline i wiecie co słyne z tego ze jestem blada jak corka młynarza słonce jakos cięzko mnie opala i zkaupiłam krem z Dove do twarzy brązujący i naprawde jest super nie smierdzi i lekko brązuje bez zadnych niespodzianek typu smugi takze polecam!! wszystkim odchudzająćym powodzenia i wytrwalosci!!!!!:tak::-)

reklama
ja od ślubu przytyłam 2 kg:szok: :szok:
no to efekt obrzerania się wszxystkim co mi w ręce wpadnie...:no:

po powrocie do domu zaczynam dietę...a i ostatnio rzaedziej na basen chodziłam...

oj trza sie wziąść- za 2 miesiące wyjazd;-) ;-)

a i niebawem wybiaram się na zabieg usunięcia pajęczaków... bo mi się w ciąży pokazały:wściekła/y:

tylko pogratulować.
ja mam takie zakwasy na brzuchu od tych ćwiczeń ze ledwo sie ruszam;-) ale sie zawziełam,ciekawe jak dlugo dam radę.

Ja akurat z tym problemu nie mam bo przed ciążą sporo cwiczyłam. Teraz cwicze bardzo rzadko ale zakwasów nie mam a brzuszki to chyba lubię najbardziej bo można sobie poleżec:tak:

Ja to jestem taki antytalent do sportu, ze szkoda gadac... Ale od dwoch miesiecy chodze na aerobik i nawet to polubilam! :tak:

ewa tobie te 2kg nie zaszkodzą:-D opowiadaj co to za zabieg masz mieć, ja tam dużo nie mam ale takie stare po kontuzjach sportowych;-)
ollesia hmm aerobik, chodzi mi po głowie, tylko musiałabym z kimś znajomym chodzić bo sama to tak nie bardzo lubię;-)
ćwiczenia w domu sama trochę uprawiałam, ale tak bez współzawodnictwa to mi się nie chce, długo grałam w siatkówkę i chyba mi tej adrenaliny brakuje:tak:

opowiadaj co to za zabieg masz mieć

skleroterapiakompresyjna pod kontrolą USG. polega on na podaniu w miejscu uszkodzenia żył leków, które powodują zwłóknienie, a następnie wyłączenie uszkodzonego naczynia z układu żylnego... podobno jest to zupełnie bezbolesne i trwa ok 30 min...

reszta podaje stronkę- tam napewno dowiesz sie więcej
Centrum Flebologii -

reklama
Do góry