reklama
Mada przy podawaniu linków odznacz ptaszka w opcji "Automatically retrieve titles from external links" wtedy one ładne wchodzą. jak się zostawi ptaszka przy tej opcji to wtedy wychodzą jakieś cuda dziwne
aa dzięki :-)
aa dzięki :-)
Leyna słyszłam o tym serum duzo dobrego tylko że można go stosować jak już sie nie karmi ale podobno rewelacja, nie wiem tylko ile kosztuje
kosmetyki naturalne Bielenda : kosmetyka bia
kosmetyki naturalne Bielenda : kosmetyka bia
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
o jejku, ja tez musze cos ze soba zrobic..nie moge patrzec na siebie. czemu skora nie wraca sama do takiego stanu jak przed ciaza:-( musze zlikwidowac brzuszek ktory mi zostal, tylko jak...trzeba cwiczyc, ale tak mi sie nie chce
M
Majka01
Gość
A ja tutaj zajrzałam aby się pochwalić
Nikt mnie nie chwali więc muszę się sama
Ważę już tylko 54 kg, przed ciążą ważyłam 56 a przy porodzie 82 !!!!!
No i co więcej już niestety nie karmię - wkurzyła mnie jedna baba w ubiegłym tygodniu i jak od ręki pokarm mi zniknął no ale co do wagi nic mi nie przybywa a objadam się słodyczami.
Wszystkim ćwiczącym i przebywającym na diecie życzę dużo wytrwałości i spadków kilogramów w rekordowym tempie. Trzymam kciuki
Nikt mnie nie chwali więc muszę się sama
Ważę już tylko 54 kg, przed ciążą ważyłam 56 a przy porodzie 82 !!!!!
No i co więcej już niestety nie karmię - wkurzyła mnie jedna baba w ubiegłym tygodniu i jak od ręki pokarm mi zniknął no ale co do wagi nic mi nie przybywa a objadam się słodyczami.
Wszystkim ćwiczącym i przebywającym na diecie życzę dużo wytrwałości i spadków kilogramów w rekordowym tempie. Trzymam kciuki
reklama
Podziel się: