reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Kurcze, tak się zastanawiam......waga w sumie wróciła mi ta z przed ciąży a spodnie które kiedyś były luźne są opięte?????
W ogóle tyłek i uda nic się nie ruszyły......by to jasna ciasnajuz te diety wychodza mi bokiem bo nic sie nie rusz w tej sprawie!!!!!!!
W ogóle tyłek i uda nic się nie ruszyły......by to jasna ciasnajuz te diety wychodza mi bokiem bo nic sie nie rusz w tej sprawie!!!!!!!
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
dla zainteresowanych kremami na celulit,była dzis u mnie psiapsiuła i powiedziała ze ten krem goodbye celulite z niveiki jest bardzo dobry, uzywa go od 2 tygodni i juz widac efekty.jak by ktos szukał czegos dobrego to poleca.
ollesia
mama Krecików
Kurcze, tak się zastanawiam......waga w sumie wróciła mi ta z przed ciąży a spodnie które kiedyś były luźne są opięte?????
Ja tez odzyskalam wage sprzed ciazy, ale w pasie mam 6 cm wiecej. Z to w biodrach 2 mniej... W polowe spodni sprzed ciazy sie nie miescilam, wiec ostatnio wydalam 5 par...
dla zainteresowanych kremami na celulit,była dzis u mnie psiapsiuła i powiedziała ze ten krem goodbye celulite z niveiki jest bardzo dobry, uzywa go od 2 tygodni i juz widac efekty.jak by ktos szukał czegos dobrego to poleca.
ja tez słyszałam same pochwały na temat tego kremu-żelu... i nawet przymierzam sie do kupna
co do spodni- tez we wszystkie wchodze - nawet te sprzed 2 lat (czyli z okresu kiedy moja waga spadła poniżej 50)... tylko jęrność niestety już nie ta...
ale basen powolutku "doprowadza" mnie do porządku...
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ja tez odzyskalam wage sprzed ciazy, ale w pasie mam 6 cm wiecej. Z to w biodrach 2 mniej... W polowe spodni sprzed ciazy sie nie miescilam, wiec ostatnio wydalam 5 par...
O nie, ja starych spodni nie oddam!!!muszę w nie wleźc!!!!!tzn. wchodze w nie tylko w tyłku i na biodrach sa opięte.Muszę sie bardziej starac.....może dam rade
mada ale to nie jest norma dla nas wszystkich?? bo ja brałam ślub 10 lat temu i ważyłam wtedy 58kg, a przez te 10 lat dorobiłam się 10kg więcej, i nie powiem żebym z nimi źle wyglądałaJa gacie wydałam, bo zanim schudnę to moda diametralne sie zmienimoim wyznacznikiem jest slubna sukienka, tylko kiedy ja sie w nią wbiję
bedyta hi hi źle mnie zrozumiałaś to jest wyznacznik tylko dla mnie bo ja brałam ślub niecałe 2lata temu, pół roku po ślubie zmajstrowaliśmy małąa i tak wtedy nie byłam najchudsza w całej mej "karierze kobiety" no ale ważyłam 68 a nie jak teraz 85
co do mazideł na cellulit to ja najpierw chce schudnąć a w nagrode będe sobie pozwalać na mazidełka inaczej nicholery nie kupie na razie używam kremu Q10 nivea modelującego sylwetkę
a mi waga staneła, zrzuciłam w 2tygodnie 4kg a teraz stoje a nadal prowadze dietę MŻ:-(tylko z ćwiczonkami sie opieprzam bo przy tym doprowadzania domu do ładu nie mam czasu ani siły:-(
co do mazideł na cellulit to ja najpierw chce schudnąć a w nagrode będe sobie pozwalać na mazidełka inaczej nicholery nie kupie na razie używam kremu Q10 nivea modelującego sylwetkę
a mi waga staneła, zrzuciłam w 2tygodnie 4kg a teraz stoje a nadal prowadze dietę MŻ:-(tylko z ćwiczonkami sie opieprzam bo przy tym doprowadzania domu do ładu nie mam czasu ani siły:-(
reklama
hi hi hi dogadałyśmy się, ale muszę Cię pocieszyć, schudniesz na pewno!! ja w ciąży z Wojtkiem przytyłam 30kg, i wspomagając trochę moją tarczycę wróciłam do normalnej wagi
zatrzymaniem spadku wagi się nie przejmuj, to normalne, organizm przestawia się na mniejsze porcje kalorii i za chwilę waga znowu ruszy z kopyta
zatrzymaniem spadku wagi się nie przejmuj, to normalne, organizm przestawia się na mniejsze porcje kalorii i za chwilę waga znowu ruszy z kopyta
Podziel się: