reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

majka się pochwaliła, agacz też, a jak tam reszta w zmaganiach?? ja poszalałam z porządkami, sporty mi dalej nie w głowie;-) będę się mobilizować z Alką na basenie, chociaż raczkowanie mi też dobrze wychodzi:-D:-D:-D

reklama
Kurcze, tak się zastanawiam......waga w sumie wróciła mi ta z przed ciąży a spodnie które kiedyś były luźne są opięte?????:confused:
W ogóle tyłek i uda nic się nie ruszyły......by to jasna ciasna:baffled:juz te diety wychodza mi bokiem bo nic sie nie rusz w tej sprawie!!!!!!!

dla zainteresowanych kremami na celulit,była dzis u mnie psiapsiuła i powiedziała ze ten krem goodbye celulite z niveiki jest bardzo dobry, uzywa go od 2 tygodni i juz widac efekty.jak by ktos szukał czegos dobrego to poleca.

Kurcze, tak się zastanawiam......waga w sumie wróciła mi ta z przed ciąży a spodnie które kiedyś były luźne są opięte?????:confused:

Ja tez odzyskalam wage sprzed ciazy, ale w pasie mam 6 cm wiecej. Z to w biodrach 2 mniej... :baffled: W polowe spodni sprzed ciazy sie nie miescilam, wiec ostatnio wydalam 5 par...

dla zainteresowanych kremami na celulit,była dzis u mnie psiapsiuła i powiedziała ze ten krem goodbye celulite z niveiki jest bardzo dobry, uzywa go od 2 tygodni i juz widac efekty.jak by ktos szukał czegos dobrego to poleca.

ja tez słyszałam same pochwały na temat tego kremu-żelu... i nawet przymierzam sie do kupna

co do spodni- tez we wszystkie wchodze - nawet te sprzed 2 lat (czyli z okresu kiedy moja waga spadła poniżej 50)... tylko jęrność niestety już nie ta...
ale basen powolutku "doprowadza" mnie do porządku...

Ja tez odzyskalam wage sprzed ciazy, ale w pasie mam 6 cm wiecej. Z to w biodrach 2 mniej... :baffled: W polowe spodni sprzed ciazy sie nie miescilam, wiec ostatnio wydalam 5 par...

O nie, ja starych spodni nie oddam!!!muszę w nie wleźc!!!!!tzn. wchodze w nie tylko w tyłku i na biodrach sa opięte.Muszę sie bardziej starac.....może dam rade:confused:

Ja gacie wydałam, bo zanim schudnę to moda diametralne sie zmieni:no:moim wyznacznikiem jest slubna sukienka, tylko kiedy ja sie w nią wbiję:baffled:

Ja gacie wydałam, bo zanim schudnę to moda diametralne sie zmieni:no:moim wyznacznikiem jest slubna sukienka, tylko kiedy ja sie w nią wbiję:baffled:
mada ale to nie jest norma dla nas wszystkich?? bo ja brałam ślub 10 lat temu i ważyłam wtedy 58kg, a przez te 10 lat dorobiłam się 10kg więcej, i nie powiem żebym z nimi źle wyglądała:-D

bedyta hi hi źle mnie zrozumiałaś:-D:-D:-D to jest wyznacznik tylko dla mnie bo ja brałam ślub niecałe 2lata temu, pół roku po ślubie zmajstrowaliśmy małą:tak:a i tak wtedy nie byłam najchudsza w całej mej "karierze kobiety" no ale ważyłam 68 a nie jak teraz 85:szok:

co do mazideł na cellulit to ja najpierw chce schudnąć a w nagrode będe sobie pozwalać na mazidełka inaczej nicholery nie kupie:no: na razie używam kremu Q10 nivea modelującego sylwetkę:-p

a mi waga staneła, zrzuciłam w 2tygodnie 4kg a teraz stoje a nadal prowadze dietę MŻ:-(tylko z ćwiczonkami sie opieprzam bo przy tym doprowadzania domu do ładu nie mam czasu ani siły:-(

reklama
hi hi hi dogadałyśmy się, ale muszę Cię pocieszyć, schudniesz na pewno!! ja w ciąży z Wojtkiem przytyłam 30kg, i wspomagając trochę moją tarczycę wróciłam do normalnej wagi:-D:-D:-D
zatrzymaniem spadku wagi się nie przejmuj, to normalne, organizm przestawia się na mniejsze porcje kalorii i za chwilę waga znowu ruszy z kopyta:-D:-D:-D:-D

Do góry