reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Tadam! Od zeszłego tygodnia ubyło mi 1,5kg! Hurra!!!:-D:-D:happy::happy::happy::happy:
Pomimo weekendowej dyspensy:zawstydzona/y: (w sobote cwiczylam, ale za to zjadlam 4 kawalki ciasta, w tym 2 po 18, a dokładniej o 21;-)), a w niedziele nie cwiczylam i tez zjadlam słodkiego troche (kawalek spory murzynka), ale "tesciowa"' mnie wqrwila, wiec miesnie mialam napiete przez kilka godzin, a to sie liczy jak trening;-):-p

reklama
A moja waga poszla w gore... :zawstydzona/y: Mielismy gosci w weekend... Eh... Babcia P. przywiozla czekoladki. I ja sama... cale pudelko... :zawstydzona/y: A do tego takie pyszne ciasteczka i nadzieniem... I... juz nie bede wymieniac, ale troche tego bylo... Ale wczoraj na aerobiku nie zrobilam sobie nawet malej przerwy!

Dominique, gratulacje! Super! :-) Oby tak dalej!

A ja, zeby bylo lepiej zjadlam dzisiaj na obiad tlusciutka golonkę :-) A za 3 tyg. idziemy na to wesele... :baffled:

rany, zazdroszczę sukcesów dominique, mała wpadka przez teściową się nie liczy;-)
ja na razie sporty sprzątalnicze będę uprawiać, więcej mi się nie chce, i w dalszym ciągu za Alką na kolanach popylam, a wagi nie sprawdzam tylko co jakiś czas stare gacie zakładam:-D

Ja ostatnio nie udzielam się na tym wątku bo mi wstyd od paru dni nie ćwicze :zawstydzona/y: jakoś z czasem nie mogę się pozbierać ale dietę nadal trzymam:tak:

Dominique gratulacje:-) a co ćwiczysz??

myślicie że na jednego batonika fitness dziennie można sobie pozwolić?? ma tylko 90kcal:-p

reklama
dominique, oklaski, oklaski!!:-):-)

moj rowerek stacjonarny,tak jak moj chlop, od tygodnia nie uzywany:-D:-D:-Dnoo chlop, to moze troche wczoraj:-pale rowerek:baffled:tydzien bajerowania i teraz znowu cisza.,......

Do góry