reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

HELP! HILFE! AIUTO! AU SECOURS! (tłumaczę ;-) Ratunku! Ratunku! Ratunku! Ratunku!)

zrobiłam wczoraj rekonesans mojej osoby w lustrze i jestem załamana :baffled: ja nie mam cycków tylko obwisłe takie cóś - obrzydliwe :-( gdzie się podziało moje jędrne 75C?! :wściekła/y: zamiast niego w miejscu piersi mam nieokreślonego rozmiaru (bo coraz mniej mleka to coraz mniejsze) zwisające fałdy skóry :wściekła/y:

czy jest coś co pomoże mi przywrócić cycki choć ciut do poprzedniego stanu? :szok: dziewczyny - błagam - POMOCY!

reklama
Leyna na ratunek cycom to chyba dopiero jak przestaniesz karmić jakiś kremik ujędrniający może byś im fundnęła a póki co jest pełno ćwiczeń na ujędrnianie biustu i ćwiczenie go które możesz nawet wykonywać w pracy poszukaj na necie na pewno coś znajdziesz:tak:ja też musze popracowac nad cycami bo nie dość że rozmiarowo nikłe to jeszcze jak naleśniki:-p

Ja ostatnio nie udzielam się na tym wątku bo mi wstyd od paru dni nie ćwicze :zawstydzona/y: jakoś z czasem nie mogę się pozbierać ale dietę nadal trzymam:tak:

Dominique gratulacje:-) a co ćwiczysz??

myślicie że na jednego batonika fitness dziennie można sobie pozwolić?? ma tylko 90kcal:-p
Mada, lepiej zebys zjadla jednego batonika fitness dziennie albo chociaz co drugi dzien niz w pewnym momencie mialabys nie wytrzymac i rzucic sie na cos slodkiego i objesc jak wsciekla :-) Ja daje Ci dyspense :-p
A jesli chodzi o cwiczenia to zawsze jest cos, bo jeszcze nie zaczelam...
Leyna, z cycami Cie rozumiem, mi juz zwisaja i powiewaja w okolicach pasa, zwlaszcza, ze nie mam na siebie stanika za wyjatkiem jednego i to cholernie niewygodnego, wiec nosze go jak najmniej... Musialabym najpierw schusc zeby i cyce mi zlecialy chociaz ze dwa rozmiary... Hehe, i mysle sobie, ze tyle kobiet jest na swiecie pragnacych miec chociaz troszke wieksze piersi, a ja tu marudze, ze za wielkie mam :-D

HELP! HILFE! AIUTO! AU SECOURS! (tłumaczę ;-) Ratunku! Ratunku! Ratunku! Ratunku!)

zrobiłam wczoraj rekonesans mojej osoby w lustrze i jestem załamana :baffled: ja nie mam cycków tylko obwisłe takie cóś - obrzydliwe :-( gdzie się podziało moje jędrne 75C?! :wściekła/y: zamiast niego w miejscu piersi mam nieokreślonego rozmiaru (bo coraz mniej mleka to coraz mniejsze) zwisające fałdy skóry :wściekła/y:
czy jest coś co pomoże mi przywrócić cycki choć ciut do poprzedniego stanu? :szok: dziewczyny - błagam - POMOCY!
hhhhhhhmmmm leyna wyobraż sobie jak wyglądaja moje po 2 dzieci. normalnie jak w tym dowcipie"piery do brzucha,brzuch do warg( pipki),wary do kolan":laugh2: :laugh2: :laugh2:
zwłaszcza ze zawsze miałam duża 3 albo 4.:-D

Leyna chyba musisz się pogodzić z tym co jest;-) po pierwsze z inwestuj w dobry cyckonosz, a po drugie jak skończysz karmić, kremik na ujędrnienie, i wcale nie musi być kosmicznie dorgi, ja też po dwójce dzieciaczków nie jestem zadowolona z tego co mi wisi pod pachami, ale trza się jakoś ratować, na razie smaruję kremem z erisa (takie różowe opakowanie), nie wiem ile kosztował, bo dostałam od babci (84 lata:baffled:) mojego chłopa, ktoś jej chyba doradził, żeby taki kupiła, albo co.... a jeżeli możesz sobie pozwolić na basen... to na pewno będzie duża poprawa:-D:-D:-D

kobitki nie pocieszajcie mnie tylko konkretne rady pliz :tak:

Bedytko - basen fajna rzecz, ale moje oczy i włosy nie tolerują chloru :-(

reklama
Do góry