reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

WOW:szok: właśnie jestem po porannej dawce cwiczonek (jeszcze ledwo dycham). A pomyślec że jeszcze dwa lata temu taki godzinny trening był dla mnie pestką. Ale pocieszające jest to ze robiąc brzuszki zuważyłam, że jakiś stary twardy miesień pod ta górą skórą sie chowa:tak:. Zobaczymy co z tych cwiczeń wyniknie. Mam nadzieję ze sie nie poddam .
No to heja kobitki- do roboty!!!! :-D:-D:-D

WOW:szok:ze Ci sie chcialo tak z rana.....brawo, brawo!!;-):-)

reklama
dzussta niedziela dzisiaj, daj spokój bo aż mi wstyd, ja niedzielę poświęcam na leniuchowanie, długi spacer wystarczy:-p

zła jestem na siebie bo w tygodniu 0 słodyczy a wczoraj u mamusi wtryniłam makowca:wściekła/y:ale jakoś oprzeć się nie mogłam, za to jutro podwójna dawka ćwiczeń:tak:

WOW:szok:ze Ci sie chcialo tak z rana.....brawo, brawo!!;-):-)

:-DJa tylko z rana. Jak rano nie pocwicze to później już nie ma szans:tak::tak:

MADA nie przejmuj się tym makowcem jak zjemy od czasu do czasu cos słodkiego to nic sie nie stanie a nawet wskazane bo później można dostac wilczego napadu na łakocie. A tak to raz na jakis czas z umiarem:tak:;-)

Dzielne z Was Dziewczyny!!! Tak trzymac!

A poza tym, to mozecie sobie pozwolic na male co nie, od czasu do czasu. W nagrode! ;- )

Trzymam kciuki za Was!

Ja nie bardzo wiem jak mam sie zabrac do ujedrniania tych moich zwisow. Ech, przydalby mi sie jakis karnet na ujedrniajace masaze ;- )
Ostatnio meza namawiam, zeby sie troche poduczyl tych masazy, nie wiem, jakies podreczniki, kursy czy co ....

u mnie basen, basen i jeszcze raz basen.... i wieci co... widze efekty...ba...widzi je mój małżonek:tak::tak:

z resztą... chyba tez nie moge przesadzac... bo w końcu suknia będzie dla mnie za luźna;-);-)

Kurcze EWA z tym basenem to niezły pomysł. W sumie mi sie przypomniało jak jeździłam od czasu do czasu na basen (bo niestety muszę az jeździc do mista:-() i wtedy efekt niżej wagi był natychmiastowy. I czułam sie całkiem inacze......tak lżej.:tak: Muszę kogoś namówic na wspólne wypady!!!!koniecznie

kurcze zazdroszczę basenu u mnie jest nie do przyjęcia:no:
po pierwsze nikt orki na basen nie wpuści a po drugie chlor to śmierć dla moich oczu i skóry:-(oczy opuchnięte jakby mi kto przywalił a skóra tak swedzi ze szok jeszcze 2dni po basenie.
jutro ide po skakanke, bo stepper jak już pisałam zdechł sobie:wściekła/y:

Kurde, podziwiam Was dziewczynki! Mnie zapalu nadal brak...A skora wiotka, ze ho ho :-D Wczoraj na obiad pizza (bo sie nam ze szwagierka gotowac nie chcialo, wiec sobie zamowilysmy do domu), dzisiaj na spacerze zjadlam kebaba, hehe...a tu wiosna i czas zrzucic grube ciuchy...Trza sie porzadnie wziac za siebie, ale samozaparcia ni ma ;-)

reklama
a my wrocilysmy wlasnie ze spacerku ...ale jak ja bede takim zolwim tempem to napewno nic ze mnie nie zejdzie ..natomiast zastanawiam sie nad tym steperem co Mada o nim pisze...znalazlam fajny i tylko za 60 eurakow na necie to moze sie skusze ...bo jak patrze na moja oponke to az mi wstyd :zawstydzona/y:

Do góry