reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyczekiwany listopad...

Eg bacardi to trzymaj głęboko gdzieś na dnie szafy,np.na studniówkę ale raczej tę z okazji stu dni życia Twojego Adasia :) ups,albo jeszcze dalej!tak mi się przypomniało że jak się karmi piersią to nie za bardzo alkohol jest polecany.
Beata1 tak narzekałaś że nikt nie piszę a teraz to cisza z Twojej strony... chyba się poddałaś ;)
Aniam dopiero kilka godzin od wstania możesz dojść do kompa?? a co?krystianek siedzi przy klawiaturze i nie dopuszcza mamusi?? ;)
NA ŚLĄSKU SŁONECZKO NIEŚMIAŁE ALE JEST

reklama
droga Aniam podejrzewam że tak jest,ale pewnie tak na 100%to zobaczę jak moje małe będzie tak absorbujące :) o leci właśnie "listonosz pat" :) trzeba oglądać i się douczać :D

Tak tak karolinnko douczaj się, ja juz jestem na bieżąco z bajkami a niektóre mnie juz zaczynają denerwować jak muszę je oglądać caly dzień ::)

Aniam nie no tylko nie mów że denerwują Cię np.smurfy??? :D bo jak masz kablówkę to faktycznie współczuję ,tam tych bajek jest tysiące i niektóre naprawdę głupie :)

Mój Krystianek upodobał sobie baję Pat&Mat inaczej Sąsiedzi a ja wspaniałomyślnie nagrałam mu wszystkie odcinki na DVD i teraz mam za swoje.
Od rana molestuje mnie, żebym mu puściła tą a nie inną bajkę  ::)

683.jpg

aniam słuchaj ale tę bajkę to ogląda się z sentymentem :) przynajmniej ja tak mam,jak byłam mała to też to lubiałam(zresztą była to jedna z nielicznych, lepszych, bajek w tamtych czasach) Twój Krystianek to tradycjonalista :)
Dziewczyny zauważyłyście już u siebie zmianność nastrojów?bo ja strasznie to przeżywam,ogólnie śmiać mi się z tego chce ale wczoraj żartowałam sobie z małżonkiem zaczełam się śmiać i jak już przestałam to łzy leciały mi po policzkach i tak mi się chciało ryczeć że szok!!!mój mąż się z tego śmieje :)

A ja zrobiłam się strasznie sentymentalna i płaczą na wszystkich filmach ::)
Mój mąż też się ze mnie śmieje ale ja wiem, że to minie to tylko wina hormonów.

reklama
Ach kobitki kobitki.Ja dzis sie u gina poiplakalam jak mi powiedzial ze szyjka miekka i sie troszke skrucila.Kazal lezec i do konca zabronil nawet najmniejszych LOZKOWYCH IGRASZEK i to znow z mojej winy.A przeciez chwilke wczesniej sie smialam jak Lukaszek przy sluchaniu serduszka uciekal a jak mnie gin badal to go kopnal-bedzie mu tam jakis obcy facet badal mame.

Do góry