reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyczekiwany listopad...

nio wzsystkie mamuśki sobie smacznie jeszcze kimają ;) tylko beatka1 i ja na nogach :) kurcze pogoda nie nastraja optymistycznie...
WIĘCEJ SŁOŃCA

reklama
Jakie kimanie? Ja już o 8 byłam w ZUS-ie z L-4. A potem na zakupach. W niedzielę idę na urodziny do brata i kupiłam mu komplet sztućców na 12 osób, bo zawsze przed imprezą przyjezdża do mnie zeby pożyczyć. Teraz będzie miał swoje. :D

Ja też nie należę do tych co mogą pospać dłużej, bo moj Krystian już o 7 godzinie robi mi pobudke !!!
Ale zazwyczaj do komputera udaje mi sie dotrzeć po paru godzinach  ;)

mnie to małż budzi jak wychodzi do pracy,koło 6.30!,ale i tak potem się zakopuję pod kołdrę :) no to teraz zapraszam wszystkie kobietki na bezkofeinową :D
image15tw.jpg

Hej,dziewczyny piszcie coś bo za cicho się zrobiło,za oknem pada i niema co czytać.Chyba macie przerwę obiadową.Może potem z pełnymi brzusiami poklikacie trochę. Pozdrowionka

reklama
Mąz faktycznie wczoraj szalał Karolinno. Z trudem zawlokłam go w końcu do łóżka bo już chciał zacząć opijać okazję moim zakamuflowanym na "lepsze czasy" Bacardi :) Dobrze, że o 11 w nocy nie zaczął dzwonić do rodziców... ;D

Do góry