reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyczekiwany listopad...

Nie mam pojęcia ile zrzuciłam, bo nie mam wagi i szczerze mówiąc, to się boje na nia wejść, bo ja naprawde dużo przytyłam w ciąży.

Oglądałam zdjęcia z imprezy, na której byłam 21 października, to dopiero na tych zdjęciach zobaczyłam jaka ja byłam WIELKA.

Ale od poniedziałku zaczynam brzuszki i jazde na rowerku.

reklama
Ale tu u nas się cicho zrobiło na listopadzie.

Ja też nie powinnam siedzieć przed kompem, bo jestem strasznie niewyspana, ale niestety nie moge zasnąć. Za to Maja po 2 godzinach brykania teraz smacznie spi.

No cicho, cicho... Wszystkie mamusie już zajęte swoimi pociechami...no prawie wszystkie. :(
A u mnie dzisiaj na dworze szaro i ponuro, nastrój dla wisielca. Małe śpi cały dzień, nawet mu się kopać nie chce, za to nad ranem nie dało mi spać. Mąż też śpi po nocce, nuda... ;)

A u mnie złe wieści... byliśmy dziś na pobraniu krwi, bo wczoraj była u nas położna i zasugerowała, że mały ma za dużą żółtaczkę. I przed chwilą właśnie dzwoniła pani doktor, że wyniki już są i że są złe... :( i to może być jakieś zakażenie albo zapalenie płuc... nie wiadomo... :-[ no i idziemy do szpitala... trzymajcie kciuki, żeby to szybko i pomyslnie się rozwikłało...!!!

hej dziewczyny :) a ja już mam net :) i jestem żeby zaspyać was postami ;)

jak widać dalej mam małą w brzuszku ::) wczoraj byłam u giny (było 6 dni do terminu) i okazuje się że nie ma żadnychg przygotowań do terminu! żadnych rozwarć itp NIC!!! załamka. Mała bankowo będzie grudniowo,nic nie pomaga ;) żaden seks itp ;)

a na mieszkanku dobrze mi się mieszka z mężulem ale nie mam na nic czasu! cały czas sprzątanie albo myślenie co zrobię na obiad,śniadanie,kolację itp... jestem zaganiana ::)

kurcze,widzę że dużo postów postaram się wszystrko nadrobić :)

ithidlin na pewno będzie wszytsko dobrze!

eg tak o tobie myslałam i myślałam że już może urodziłaś :)

Karolinna dobrze, że jesteś bo się nam forum strasznie rozleniwiło ;) A tak we dwie może będziemy nadganiać. Jak na razie nie urodziłam i nie wiem czy ta chwila w końcu kiedyś nastąpi. ;)
Jak nic się nie będzie działo to dopiero w piątek wybiorę się do szpitala.

reklama
eg :) a mnie gina powiedział że jak tego mojego 27 listopada nic się nie zdarzy to mam iść do szpitala żeby mnie przebadali ,zrobili ktg itp.(mam nadzieję że nie odmówią ::) ) ,powiedziała że lepiej iść niż potem sobie wyrzucać czemu się nie poszło wcześniej. No i powiedziała że 7 dzień od terminu to koniecznie szpital i wywołanie,jak nie pójdzie to cc ::) ale teraz już nie chciałabym cesarki ::) potem ponoć prze pół roku nie można intensywnie ćwiczyć itp,więc jak bym schudła do wakacji ???i ;)

najlepsze jest to że przez całą ciążę miałam się oszczędzać bo groził mi przedwczesny poród a teraz nie chce mała wychodzić ::)

Do góry