reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

reklama
Emih tylko ja mam z wami 2 różne terminy, z Tobą na dziś, a z Madziunią na 23-24 listopad. To wynika z tego, że według OM mam urodzić dopiero za 11 dni, a według usg że dzisiaj.
A miałam nadzieję, że się zaczęło wczoraj w nocy- organizm mi się czyścił, tzn. dostałam okropnych mdłości i z godzinę wisiałam nad kibelkiem. A tu znowu echo... :(

Acha... Czyli tak naprawdę musisz przez cały czas chodzić, spać i jeść "zwarta i gotowa"?! ;) Ja też przez ostatnie dwa tygodnie codziennie rano zastanawiam się "czy to już"?! A tu ani widu, ani słychu. ALe dobrze, dobrze... byle do jutra :)

Mam pytanie...

Kasieńka strasznie mi się "kołacze" w brzuchu... Czy przed porodem powinna mieć taki zapał (przecież za wiele miejsca to ona tam nie ma) czy taki jak mówią inni- dziecko przed samym porodem się "uspokaja"...

emih mój dzidziuś również strasznie kopie i się wierci, więc chyba to normalne, chociaż ja też myślałam, że w 9-tym miesiacu to już tak nie kopie, ale jednak myliłam się... ;)

TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI!!!!

Kasieńka jednak nie wytrzymała z czekaniem na tatę (no bo ileż można czekać na faceta? ;) i właśnie zbieram się do szpitala... Kurcze! Nikt mnie nie uprzedził że to tak boli i to od samego początku!!!

Jednak ruchliwość dzidzi była całkiem uzasadniona... ona chce 13-tego na świat!

Zbieram się.

Pa pa

reklama
tak jak pisałam wczesniej życzę powodzenia emih chociaż już pewnie urodziłaś :)

ja muszę napisać że z racji mojej przeprowadzki (dzisiejszej) nie będę miała 2 tyg netu :( bo jeszcze mi nie założyli :( więc do napisania za jakiś czas,mojej małej za bardzo nie spieszy się do wyjścia więc pewnie jeszcze zawitam tu 2 w 1 :) a teraz zyczę wszystkim dziewczynom które w tym czasie urodzą dużo wytrwałości i szczęścia :)

jakby coś się zaczeło to napiszę do eg na kom,ale ,tak jak pisałam ,wydaje mi się że małej nie spieszy się ;)

więc do napisanka ponownego :) buziaki ( będę za wami strasznie tęsknić :( taki ważny teraz dla mnie czas a nie będę mieć netu :( ) cmokaski.

szklankatcza9gd.jpg

Do góry