reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

My też się wyprowadzamy do nowego mieszkanka i też jak Karolinka nie będzie netu :( ale trzymamy za Was wszystkie kciuki.. mam nadzieję ze jednak uda mi się tu czasmi zajrzeć.. no i że net bede miała szybko bo już sie uzależniłam..hihi pozdrowiamy Cammi i Jowitka
1116tl.jpg

reklama
Czesc dziewczyny :)
My już od paru godzin jestesmy w domu :) Rozpadłam sie 9 listopada o 11:15 walczyłam dzielnie z oksytocyna od 1 w nocy ...no ale niestety ...przy skurczach partych okazało sie że maluszek nieprzejdzie przez kanał :( i biegiem była robiona cesarka .Ale dzieki bogu wyciągneli ze mnie :p zdrowego faceta ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D <od poczatku ciazy czułam ze to facet , ale na żadnym USG niemozna było zobaczyć płci>
Dostał 9 na 10 punktów <minus za fioletowa skórke >.zero żółtaczki dziecko zdrowe jak mały konik , spi cały czas , ciagnie cyca a ja jestem szczesliwa jak nigdy w zyciu

L4dY-bIrd gratuluję syneczka!!!

r9621~Thirsty-Baby.jpg

Ale miałam dzisiaj imprezkę dziewczyny, a co się najadłam, napiłam i wytańczyłam to moje. Ciekawe jak to podziała na malucha. Mąż przywiózł mnie już do domku bo strasznie nawala mi kręgosłup, a sam jeszcze pojechał bawić się dalej (w końcu ktoś też musi przywieźć z powrotem moich rodziców). Miałam problem ze zdjęciem butów, tak mi napuchły stopy, a łydki były tej grubości co uda. :laugh: Właśnie robię sobie wodną kąpiel stópek mam nadzieję, że coś pomoże.
Jakby co Karolinna to pisz smsy, wszystko przekażę dziewczynom. No chyba, że sama wyląduję w szpitalu.

L4d-bIrd   serdeczne gratulacje !!!

karolinko szkoda,że właśnie a takim momencie nie będzie Cię na forum,ale czekamy na wieści od Ciebie poprzez EG.... ;)  :)

eg   ale miałas fajnie  ::) coś mi się wydaje,że jednak przyspieszysz tą imprezką poród... :laugh:

emih trzymam kciuki :) chociaż myślę, że o tej porze to już po wszystkim i tulisz juz swoją dzidzię... :)

Jakoś wielkiego przyspieszenia Madziuniu nie widać. A wczoraj odchodziły nawet rock and rolle. ;) Wszyscy chcieli ze mną tańczyć, żeby mi skrócić oczekiwanie :)
Czyżbyśmy zostały Madziuniu same na placu boju? Większość dziewczyn już rozdwojona, Karolinna nie ma netu, będziemy teraz zamiast dyskusji prowadziły ze sobą dialog :D

NO WŁAŚNIE TEŻ ZAUWAZYŁAM, ŻE OPRÓCZ NAS NIKOGO NIE MA.... :) DZIEWCZYNY ALBO W SZPITALU ALBO ZAJĘTE PRZY DZIDZIACH, NO A MY ZOSTAŁYŚMY TAKIE "OCZEKUJĄCE" :laugh:

Coś czuję, że po tych prochach na podtrzymanie będę jeszcze miesiąc w ciąży chodzić- jak ta słonica. ;D Ciekawe co mi jutro gin na wizycie powie. Mam nadzieję, że nie każe mi się położyć na oddział aż do rozwiązania, bo chyba umrę tam z nudów. :laugh: Wolałabym jechać dopiero wtedy jak się już zacznie.

Hej!!!
Malutka śpi, obiadek sie gotuje, a ja mam chwilke dla siebie.

Mam pytanko, czy moge juz zacząć ćwiczyc, czy tez muszę czekac 6 tygodni aż się skonczy połóg?????????
Błagam pomóżcie, bo ja nie mogę juz na siebie patrzeć.

reklama
No myślę, ze możesz spróbować powolutku jeśli nic Cię nie boli. W tej książce "W oczekiwaniu na dziecko" nawet zalecali takie spokojne ćwiczenia już 1-2 dni po porodzie.
Przyznaj się Pycha ile kilo zrzuciłaś od razu po porodzie?

Do góry