ja mam wizytę za 3 dni i nie mogę się doczekać- ustalimy październikowy termin cc. ja już normalnie wariuję od instynktu gniazdowego, nagromadziłam takie fury ciuszków, że na trojaczki by starczyło, do tego z allegro pościel, kołfrę, poduszke, baldachhim, dzis przyjdzie podusia i kocyk z polarku, dostałam po koleżankach wózek, wannę na stelazu, gąbkowy podkład, nosidło, nie wiem, co jeszcze...Biorę te ciuszki i układam sobie na brzuchu i gadam do malucha, że to dla niego...Braciszkowie za to regularnie stali sie podejrzliwi, boja sie, że pójdę do szpitala, więc łażą za mna, a zasypiamy tak: ja w środku, mały po lewej, duzy po prawej..a potem, mąż roznosi wszystkich po ich łóżeczkach. Starszy mnie pyta, po co mi dzidzius i czy ciąży nie dałoby sie odwołać. A młodszy twierdzi, że nazywać będzie dzidziusia Fotelik. ;DCzy ja byłam taka zazdrosna o siostry? A miałam też dwie...
No, trzymajcie się. A to mój pomysłodawca Fotelika. ;D
No, trzymajcie się. A to mój pomysłodawca Fotelika. ;D
![dawi3472rz.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg196.imageshack.us%2Fimg196%2F1248%2Fdawi3472rz.jpg&hash=9e27c216d70b1f64cc680a0b727f492f)