reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

nio i witam wszystkie dziewczyny :)

w pracy było bardzo fajnie,odprężyłam się (!!!!) pośmiałam i pobyłam wśród ludzi.Towarzyszyło mi miłe zainteresowanie moją osobą wśród pracowników ze względu oczywiście na ciążę :) i mogłam wszystko znów przeżyć jeszcze raz :) ;)

madziunia inne usg, inny lekarz... płeć potwierdzona :) dziewczynka :) ale wydaje mi się że to dlatego że ja późno poznałam płeć więc nie mogło być mowy o pomyłce.W 20któryms tyg łatwiej się pomylić lekarzowi.

pycha no w końcu ... ;) jesteś wolna :) rodzina jest spoko ale na zdjęciu albo jak wpada od czasu do czasu ;D ;)

A ja dziś na zakupy i kto wie może kupię coś dla córeczki :)

reklama
kurcze ,pierwszy raz w tej ciąży bolą mnie plecy!!! byliśmy z mężem u znajomych i po prostu jestem maksymalnie zmęczona... padam z nóg :)

kurcze ale był mecz w siatkę,tyle stresu :) ale wygrałyśmy :)

Oj tak ,ale się działo a co dopiero jutro. Jak się denerwowałam to mały w brzusiu skakał.
W ciąży takie emocje chyba nie są za bardzo wskazane ale jak można nie oglądać takiego
meczu. ;)

Witam kochane mamusie!
Znowu zabrali mi kompa tyle że tym razem na dobre więc kontaktować się będę tylko wtedy kiedy będę u mamy z brata kompa. W czwartek byłam u mojej gin i wszystko jest ok oprócz rozwarcia ale ginka powiedziała że jeszcze dwa tygodnie powinnam pochodzić!

Witam w piękne niedzielne południe!!!

Jeśli chodzi o cierpliwość do dzieci to ja jej nie mam, wczoraj to juz przeszły same siebie, ale to przez to, że moja mama tak je przez ten tydzień rozpuściła. Np. młodsza codziennie rano, jak ja je szykowałam, jadła na śniadanie kuli z mlekiem i było wszystko OK, kuli smakowały, a wczoraj jak babcia, jej zrobiła, to powiedziała, ze nie będzie jeść, bo to nie te kulki co im mama kupuje. Ale do mnie, na szczęscie, mają jakis respekt i chociaz trochę się mnie słuchają.

Karolinna, ale ci zazdroszczę, że chodzisz do pracy, ja mimo wszystkich bóli i zmęczenia tez poszłabym troche do ludzi. Juz dostaję na głowę, bo nie mam nawet z kim pogadać. Dobrze, że chociaż forum mam. Bo niestety okazało się, jacy są naprawdę nasi przyjaciele. Kiedys było ich ciągle pełno, bo najczęściej u nas były imprezki, bo wychodzilismy do baru, bo jak trzeba było jechać na dyskotekę , to my mieliśmy auto, a ja najczęściej byłam niepijącym kierowcą........a teraz nie mają czasu nawet na kawkę wpaść. :( :( :(

A siatka była naprawde emocjonująca, zwłaszcza w końcówce, mojemu mężowi to chyba cisnienie wzrosło do 200 ;)

Kita, 2 tygodnie !?!?!?!?!?! Ja bym juz panikowała. Ty ten wyscig chyba nawet wygrasz z niektórymi październikówkami ????

Hej Listopadówki!!! Ale dzis tu u nas cisza.
Pewnie spedzacie cudowne niedzielne popołudnie ze swoimi rodzinami. Albo na wyborach???? :) Ja niestety troche sie nudzę, bo mój mężuś dostał dziś pozwolenie na rower, a teraz musi troche poleżeć po treningu i po obiadku. Ale zaraz wychodzimy na działke na malinki. :)

Ściagnęłam sobie ta fajna piosenke, która wygrała chyba w Sopocie ("Niech mówią, że to nie jest miłość") i słuchamy juz chyba od pół godziny wkółko. :)

hej dziewczyny

ja tyle nie pisałam bo przez cały ranek aż do teraz net mi siadł,ale już jestem :)

kita 2 tyg...
wow6ak.gif

pycha ja właśnie się cieszę że wyszłam do ludzi bo już dziczałam w domu ;) a tę piosenkę mam tak od 1,5 miesiąca,więc pierwsze zafascynowanie nią minęło z pół miesiąca temu już ;D teraz słucham często rewelacyjną piosenkę w stylu lat 30 "mambo italiano" ;D no i co do meczu to szykuję się dziś do kolejnej dawki emocji ;D polska włochy o złoty medal :) wczoraj ta końcówka po prostu zwalała mnie z nóg :) a na wyborach nie byłam bo mieszkam dosyć daleko od miejsca zameldowania.

pogoda ładniutka ale ja siedzę w domu i ładuję akumulatory na przyszły zabiegany tydzień.

Co do piosenki, to ja dopiero teraz wpadłam na pomysł, zeby ją sciągnąć. Ja nie wiem po co mam ten internet. ;)

Na wyborach tez nie byłam , bo tez jestem gdzie indziej zameldowana i za daleko miałabym iść. A nie będe specjalnie samochodu tankować, żeby podjechać i zagłosować.

Bylismy na malinach, ale pychota!!! Jutro tesciowa jak pójdzie na działke to sie zdziwi!!! :D

A my dzis nie wiedzielismy na co sie zdecydować: siatka czy żużel. Mój mężuś wolał żużel wiec zaraz idziemy do teściów, bo my nie mamy Polsatu Sport.

Życze miłego wieczorku!!!! I oby nasze siatkarki wygrały!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no i siatkarki wygrały !! ;D

jutro jadę do gina,daj Boże żeby wszystko było oki. I tak mi się wydaje że dostanę skierowanie ma badania krwi i moczu(znowu wstawać z rańca :( )

Do góry