reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Niestety, Karolinna, 2 osoby wygrały. :(
A te formularze to wypełnia zakład pracy i lekarz prowadzący, a ty tylko dostarczasz to do ZUS-u. Takze nie ma się co przejmować.

reklama
pycha acha,bo tam jest jakieś takie miejsce które ma wypełnić "chory",dla gina nie ma miejsca(tylko od niego te ksera),czyli to wypełnia gin? kurcze nie lubię być taka zielona w jakimś temacie :mad: kojarzy mi się to z PIT-em.

a jutro lecę na to państwowe usg,mam nadzieję że z moją kruszynką wszystko w porządku .Ostatnio coś delikatnie pobolewa(kłuje) mnie w okolicach pępka,mam nadzieję że to nic takiego.

Ja dostałam 3 druki z zakładu pracy, 2 wypełnione juz przez nich, ale na jednym podpisywałam się, wiec może oni cos tam za mnie wpisali, a ja tylko podpis. A trzeci druk do wypełnienia przez gina. Zrobiłam błąd, że nie skserowałm sobie tego, to bym ci dokładniej podpowiedziała.

Ja już pomału dowiaduję sie, jak to jest z macierzyńskim oraz zasiłkiem rodzinnym i dodatkami oraz kasa za urodzenie dziecka z dodatkowego ubezpiecznenia. Ale na razie czarna magia.

oglądałam właśnie na tvp2 program tej kobiety co napisała książkę "język niemowląt" i normalnie na porodzie jednej laski się popłakałam
zawstydzony0mu.gif
i potem jak jej córcia był w domku to też trochę ... i po tym programie już tak bardzo chcę mieć moją córunię przy sobie...niech już jak najszybciej przyjdzie ten listopad!!!

pycha to przeglądaj te dokumenty i potem będziesz mnie uczyła ;)
cmok9ze.gif

eg co tydzień jest ten program.Ja w ogóle dziś się o nim dowiedziałam,więc to był taki pierwszy raz ;) a jak u Ciebie z brzuszkiem?leżysz grzecznie ??

Bardzo grzecznie leżę, a co innego mam robić? :( Poza tym od wczoraj boli mnie głowa, mam nadzieję że to nie znowu od wzrostu ciśnienia- jak sobie rano mierzyłam to było w porządku.

Życzę wszystkim dziewczynom miłego dnia !!!

Ja za niedługo na usg potem do pracy i pewnie nie posiedzę dziś na babyboom,więc nie piszcie za dużo bo potem się nie połapię ;D ;)

buziaki
cmok0ux.gif

Hej!!!!
Ja się cieszę, bo dziś ostatni ranek z moimi siostrzenicami. Musze przyznać, że troche zmeczona już jestem.

Też życze miłego dnia!!! U mnie zapowiada się ładny słoneczny dzionek.

reklama
karolinko tylko nie przemęczaj się w tej pracy... :) ciekawe czy na USG potwierdzi się płeć Twojego dzidziusia ???

pycha i tak cierpliwa ciocia jesteś...ja dopóki nie miałam swoich dzieci to w ogóle cierpliwości nie miałam, teraz jest inaczej, no ale jak ma się swoje to podobno zawsze się zmienia :)

Do góry