reklama
no no naturella ,motywacja jak znalazł
a tu podaję stronkę http://www.filiface.com/ ,dosyć ciekawe ale chciałabym ich wcześniej sprawdzić wysłać swoje zdjęcie jak byłam malutka i rodziców i zobaczyć na ile się będzie zgadzać
wróciłam niedawno z remontowanego mieszkanka,tapeta w jednym pokoju położona,przynajmniej trochę dziś pomagałam ale fajnie tam wygląda.Ale jak się tak wraca o 20 to już tak chłodno sie robi
a tu podaję stronkę http://www.filiface.com/ ,dosyć ciekawe ale chciałabym ich wcześniej sprawdzić wysłać swoje zdjęcie jak byłam malutka i rodziców i zobaczyć na ile się będzie zgadzać
wróciłam niedawno z remontowanego mieszkanka,tapeta w jednym pokoju położona,przynajmniej trochę dziś pomagałam ale fajnie tam wygląda.Ale jak się tak wraca o 20 to już tak chłodno sie robi
Pycha
mama Mai i Marty
Ja mieszkam w swoim mieszkanku od połowy grudnia i już bym chciała inny kolor ścian. Przedpokoj i kuchnię sobie sama przemalowałam, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam że mam lokatora w brzuszku. Wogóle uwielbiam zmiany i przemeblowania. Jak mogłam to ciągle cos przestawiałam. Teraz sobie wymyslilam, ze w kuchni chce lampe nad stolem a nie na srodku. Dobrze ze mam meza elektryka.
ja też lubię zmiany,cos przestawić itp tapetę wybrał w sumie mój mąż bo ja nie miałam żadnej koncepcji ale udało mu się trafić
Co byście powiedziały gdybyśmy powymieniały się nr gg? czasem jak serwer padnie albo potrzeba coś szybciutko to można byłoby poklikać na gg.? to jest mój nr 3503699. Fajnie jak miałybyśmy większy kontakt
Co byście powiedziały gdybyśmy powymieniały się nr gg? czasem jak serwer padnie albo potrzeba coś szybciutko to można byłoby poklikać na gg.? to jest mój nr 3503699. Fajnie jak miałybyśmy większy kontakt
Pycha
mama Mai i Marty
To może w osobnym wątku te numery?????
pycha tak myślałam o nowym wątku ale ostatnio tyle ich tu powstało że może zawrócić się w głowie ,ale ten z gg to ok,przynajmniej nie trzeba będzie szukać w innych i będzie klarownie
eg jak tam Twoje zdrówko mam nadzieję że już się wykurowałaś ! ja mam nadzieję że u mnie też ok , wczoraj byłam lekko ubrana a wieczorem taki zimny wietrzyk wiał.
eg jak tam Twoje zdrówko mam nadzieję że już się wykurowałaś ! ja mam nadzieję że u mnie też ok , wczoraj byłam lekko ubrana a wieczorem taki zimny wietrzyk wiał.
Pycha
mama Mai i Marty
No własnie Eg jak tam zdrówko????
Ja się boję października i listopada, bo w tych własnie miesiacach najczęściej sie przeziebiam.
A co tam u Elusi, bo tez dawno tu nie zagladała??????
I tyle nowych mamus do nas dołączyło???? A tak jakos cicho tu u nas????
Ja się boję października i listopada, bo w tych własnie miesiacach najczęściej sie przeziebiam.
A co tam u Elusi, bo tez dawno tu nie zagladała??????
I tyle nowych mamus do nas dołączyło???? A tak jakos cicho tu u nas????
reklama
Zdrówko bez zmian, ciągle mnie męczy, ale gin kazał mi się leczyć domowymi metodami bo tak najzdrowiej dla dzidzi, hmmm... Przynajmniej z szyjką wszystko w porządku, a już się bałam bo ostatnio miałam takie dziwne bóle w podbrzuszu, wiecie jak to jest dziewczyny jakby się kilka dobrych godzin siedziało na wąskim, niewygodnym siodełku od rowera? Znowu niestety muszę brać Fenoterol. A w poniedziałek idę na badania: morfologia, mocz, przeciwciała (już 2 raz) i HBS.
Podziel się: