reklama
naprawdę współczuję Ci eg ,to okropne być w ciąży i chorować ,wiem jak to jest i jestem z Tobą myślami.
hej kita a tak dziś myślałam o Tobie że dawno nie pisałaś.Dobrze że znów tu zajrzałaś i że ok u Ciebie faktycznie gorąc męczy.
hej kita a tak dziś myślałam o Tobie że dawno nie pisałaś.Dobrze że znów tu zajrzałaś i że ok u Ciebie faktycznie gorąc męczy.
no i super,chyba zaraziłam się od eg przez internet tzn.troszkę pobolewa mnie lewa strona gardła ale ,daj Boże,żeby nie przekształciło się to w nic większego
dziś od 16 do 24 chyba się zanudzę,puszczaja jakieś mecze i mąż już się naszykował może tylko obejrzę mecz polska-austria
dziś od 16 do 24 chyba się zanudzę,puszczaja jakieś mecze i mąż już się naszykował może tylko obejrzę mecz polska-austria
Pycha
mama Mai i Marty
Karolinna, lepiej uważaj z tym gardłem, ja co do gardła to mam zawsze lęki, bo u mnie najczęściej konczy sięto anginą.
Przed chwilą spojrzałam w program tv i tez sie przeraziłam, bo około 15 zaczyna sie siatka, potem skoki, i mecze. No i jeszcze na 17 mój mąż powinien iść grać w siatke.
Ale "niestety" około 15 spodziewam sie moich siostrzenic (4 i 6 lat) i sama sobie z nimi rady nie dam. One będą u nas do jutra. Więc dzis napewno nie będziemy sie nudzić.
A jutro jak dopisze pogoda wybieramy sie na zaglówki.
Przed chwilą spojrzałam w program tv i tez sie przeraziłam, bo około 15 zaczyna sie siatka, potem skoki, i mecze. No i jeszcze na 17 mój mąż powinien iść grać w siatke.
Ale "niestety" około 15 spodziewam sie moich siostrzenic (4 i 6 lat) i sama sobie z nimi rady nie dam. One będą u nas do jutra. Więc dzis napewno nie będziemy sie nudzić.
A jutro jak dopisze pogoda wybieramy sie na zaglówki.
Pycha
mama Mai i Marty
A my przewaznie nie mamy planów na weekend i albo sie nudzimy albo wymyslamy cos na ostatnia chwilę. A na ta niedzielę mieliśmy tez wyjazd na żuzel zaplanowany, ale wyszło ze jedziemy na żaglowki. Chociaz tak szczerze to wolałabym mecz żużlowy.
Eg zycze udanej imprezki.
Eg zycze udanej imprezki.
Pycha
mama Mai i Marty
Jejku !!!!! Rzeczywiscie, Kita ma termin na 1.11.
pycha szczerze to ja bym chciała gdziekolwiek wyjść na weekend mogłyby być nawet żaglówki,tylko w tych katowicach jest tak mało miejsc do których można wyskoczyć...(oprócz masy pubów gdzie jest zadymione).
mnie a kitę to dzieli prawie miesiąc! niby to listopad ale tak daleko od siebie te terminy,ja niedawno zaczęłam 7 miesiąc
eg baw się dobrze,tylko nie wypij za dużo i może jakieś zdjęcia tu zagoszczą z imprezki ???
ja teraz zapijam się syropem mam nadzieję że to coś da.
mnie a kitę to dzieli prawie miesiąc! niby to listopad ale tak daleko od siebie te terminy,ja niedawno zaczęłam 7 miesiąc
eg baw się dobrze,tylko nie wypij za dużo i może jakieś zdjęcia tu zagoszczą z imprezki ???
ja teraz zapijam się syropem mam nadzieję że to coś da.
reklama
Podziel się: