reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

pycha chyba chodzi o to że chciałabym znać już płeć :) byle do 10 września i mam nadzieję się dowiedzieć.Myjka nie jest z avonu,tę kupiłam na długo przed tym zanim avon wprowadził ją do katalogu,kupiłam u koleżanki na jakimś stoisku kosmetycznym,chyba z 11 zeta.

kurcze dziś idę do dentysty,tylko nie wiem czy mnie przyjmie ale, mimo wszystko,mam nadzieję że jednak tak :)

wczoraj zauważyłam przy pisaniu postów że można sprawdzić ortografię!!!osobiście z tego nie korzystam ale jestem ciekawa kogo tak natchnęło i dlaczego?

reklama
Ja kiedys tez uwielbiałam gołąbki, ale tylko mojej mamy. Ale odkad poznałam Darka, mojego męza, to juz tak bardzo nie lubię, bo moja mama bardzo lubi swojego zięcia :) , a że jemu też bardzo smakują gołabki, to bardzo czesto je robi. A ja dopiero drugi raz w życiu robiłam i powiedziałam, że więcej nie zrobię, bo mi nie smakowały. :)

Karolinna powodzenia u dentysty!!! :)

Odnosnie ortografii, to myslę, że to dlatego ze niektóre osoby robia błędy, a inne bardzo to drazni i zwracają im uwagę. :( Moim zdaniem to nie po to tu jesteśmy żeby zwracać uwage na ortografię, a po to by się nawzajem wspierać.

Cześć dziewczyny, dzięki za wsparcie. ;) Na razie kuruję się domowymi sposobami, czyli miodzio, cytrynka, czosnek. U gina i tak mam wizytę na czwartek więc chyba poczekam, mam wprawdzie gorączkę ale nie aż tak dużą żeby od razu do niego lecieć.
Justynaj kupiłaś ten kombinezon? Ja właśnie dostałam paczkę, bałam się trochę takiego używanego ubranka ale okazało się, że jest w bardzo dobrym stanie, do tego z czapeczką i rękawiczkami, wszystko w jasno niebieskim.

Eg niestety ten piękny kombinezonik z uszkami przebił mi ktoś cenowo, a mnie nie było na aukcjach podczas zakończenia, nikt się wcześniej nie licytował, więc myślałam,że już jest mój
tak to jest u początkujacych
i wieczorem patrze już kupiony :(
ale za to kupiłam wyprawkę za 27 zł i czekam na odbiór, umówiłam się, że zapłacę przy odbiorze :)
jest tam kaftanik czapeczka bluzeczka i śpioszki- bawełniane i wygodne wszystko zapinane na zatrzaski ;D Justyna

Bo takie aukcje zwykle się obserwuje i licytuje w ostatniej minucie. Chociaż mnie się już zdarzyło, że w ostatnich 15 sekundach ktoś mnie przebił. :mad:

pycha dzięki za słowa powodzenia ale przydadzą mi się dopiero 6 września bo dzis dentystka stwierdziła że ma za dużo ludzi,nie wiem po co w takim razie jechałam.Naszykowałam się już psychicznie i niepotrzebnie :)

jest taki upał w katowicach że ledwie doszłam do domu i ległam na łóżku dysząc :)

eg dobrze że nie masz wysokiej gorączki bo to jest najniebezpieczniejsze,mąż musi Cię teraz rozpieszczać :) chyba też niedługo zacznę kupować na tym allegro,ostatnio kupiłam balsam do włosów i jestem bardzo zadowolona :)

Jak leżałam w szpitalu to w jakiejś gazetce przeczytałam fajny przepis na ogórki kiszone,wzięłam go ze sobą i mam zamiar robić w domu.Przeraziłam się jak pomyślałam sobie że jestem za młoda na takie rzeczy ;) nie chcę się zamieniać w kurę domową!! ;) mąż się już ze mnie śmieje
iconevil1yt.gif
,muszę chyba wymyślić coś szalonego żeby się odstresować,hihi.Ale ogórki teściowa mi już kupiła i chcę dziś się za to wziąść :) a co tam :)

Karolinko nic się nie przejmuj ja też zaprawiam ogórki i robię dżemy, to przecież nic takiego :laugh:
A kurą domową wcale się nie czuję ;)
Powodzenia przy zaprawianiu !!!

Karolinna ja tez mam dentystę 6 września. :)

A ogórki to mi tesciowa dała juz zaprawione, 2 duze słoiki. :) Ja nie robie takich rzeczy, bo nie mamy piwnicy, a w domu tez nie ma gdzie trzymać.

Ja z ubranek to chyba nie będe miała duzo do kupienia, bo właśnie była u mnie mama i mówiła mi, że bardzo dużo ubranek ma dla mnie moja siostra. One teraz sa u mojej mamy i chyba jutro polecę na nie popatrzeć.

reklama
pycha to możemy się wspierać w tych trudnych chwilach dentystycznych :) idę na 16.30. Co do słoików też chcę zrobić tylko kilka tak na próbę,jak wyjdzie to przyszły rok będzie pod znakiem produkcji ogórasów ;)

aniam dzięki ,trochę mnie uspokoiłaś :) nie dziękuję za życzenia powodzenia bo nie chcę zapeszać ;)

za chwilę mykam na działeczkę po koperek i parę innych przypraw,mam nadzieję że teściowa ma tam wiśnie i że liście jeszcze na niej są :)

Do góry