reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

No to ja już po wizycie i jak to mówią "wszystko gra i buczy" :laugh: oprócz tego oczywiście, że mały skopał położną, muszę się wziąć za jego wychowanie :D. Jeszcze dzisiaj lecę na zajęcia w SR. Będzie o przebiegu połogu, higienie i pielęgnacji położnicy. Mąż się śmieje, że on mnie po prostu zafoliuje i postawi za szybką, łobuz jeden!

reklama
nio eg dziś przynajmniej nie musisz podkradać swetrów mężowi,pogoda nawet spoko :) jak gina mierzyła tętno mojego bobaska to maleństwo kopało w ten aparacik :) ale te listopadowe dzieci mają temperament :D

witam w dziesiejszy nawet pogodny poranek ;) wczoraj poszalałam,byłam w kinie z mężem i znajomymi,na mr i ms smith,nawet fajne, czasem brutalne(!) :) ale też bardzo głośne,pocieszcie mnie że nic maluszkowi nie mogło stać się z uszkami?wiem że mu przeszkadzało bo skakało biedactwo. No a potem poszliśmy pod parasolki,wszyscy piwko a ja...soczek pomarańczowy :) ale papierosy teraz strasznie mi przeszkadzają,fuj.

eg jak tam po szkole rodzenia?

pycha i aniam mam nadzieję że wszystko w komplecie doszło na email? :)

Cześć laseczki!
Naturello ja też życzę tobie i twojej dzidzi wszystkiego najlepszego z okazji 100 dniówki

A co do filmu to nie mogłam go znaleść! Ale ja w tej ciąży jestem lekko slepawa.I też iestem ciekawa jak było w szkole rodzenia dziewczyny zdajcie relacje.

Karolinno doszło. Bardzo dziękuję!!!! :) :) :)

Ja mam ten komfort, że mój mąż dzielnie mi towarzyszy i nie pije piwka. A to dlatego, że jest chory i do 3 grudnia będzie brał antybiotyk. Śmiejemy sie, że razem przechodzimy ta ciążę.

Pocieszam cie Karolinno - nic się maluszkowi nie mogło stać z uszkami!!!! :) :) :)

A przez papierochy, to niestety nie mam nawet gdzie wyjść, bo w moim małym miasteczku nie ma nawet baru z ogródkiem. A w środku to tak nadymione, że az strach wejść.

dzięki Elusiu za pamięć
kissoflove24co.gif

Karolinko wszystko doszło, dziękuję jeszcze raz, filmik już mi się ściąga :laugh:
A ja dzisiaj byłam na grzybach i muszę wam powiedzieć, że nachodziłam się sporo a teraz ledwo żyję taka jestem wypąpowana. ::)
No ale grzybobranie bylo udane :laugh:

reklama
aniam a gdzie ty koło siemianowic masz taki urodzaj na grzybki?? :) ja lubiłam kiedys chodzić na grzyby ale te pajęczyny między drzewami doprowadzały mnie do szału!!!nienawidzę pająków,feee....

tylko daj komuś sprawdzić czy nie nazbierałaś muchomorów!wiesz takie czerwone z białymi kropami.... ;) hihi

Do góry