reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

reklama
aniam i elusia jak chcecie to wam prześlę na email plik torrenta żebyście mogły sobie ściągnąć ten filmik.

Pycha jak się zdecydujesz to Tobie też.Też lubię grechutę,trochę sentymentu do kilku dobrych lat wstecz :).

eg to chyba najgorsze że trzeba nacinać :( ale tej babce na filmie rozcięli krocze ? bo jeszcze całego nie oglądałam. Ja już wcześniej zapowiedziałam mężowi że nie pozwoliłabym mu patrzeć,teraz pewnie sam by nie chciał ;) a co do lektur to bardzo lubiłam noce i dnie i przeczytałam części nadprogramowe :) a fantastyka...to właśnie stephen king,którego czytałam ,ma tę jedną serię mroczna wieża,bardzo fajne.

klementynka mam nadzieję że będzie dobrze :) w końcu pociesza mnie to że każda z nas przechodzi wszystko bardzo indywidualnie.A wybierasz się znów do tej samej położnej co przy drugim porodzie?

dziś kupiłam tapetę do małego pokoju,cudo :)

Wczoraj ściągnęłam film "In the womb" nie wiem czy to jest ten o którym tu rozmawiałyście, jeżeli nie to Karolina Proszę przyślij mi na meila ela@pyszko.art.pl.
A ten film bardzo mi się podobał... rewelacyjny :) :) :)

Cześć dziewczyny!
Ja tez chętnie oglądneła bym ten filmik o narodzinach! Możecie mi napisać skąd go ściągacie?

elusia to ten film, wiem że ogólnie jest fajny :) jak wrażenia ?

kita ten film powienien być na stronce national geographic.

naturella samych szczęśliwych dni z maksymiliankiem z okazji studniówki :)

masasieczek4zw.gif

:) :) :) Naturello wszystkiego najlepszego!!!! :) :) :)

Karolinno przeslij mi też, bo ja ostatnio nie mam czasu na szukanie czegokolwiek. Dziś od samego rana miałam gości. Najpierw mama mnie obudziła o 10, potem jeszcze teściowa dołączyła i przed chwilą własnie poszły.

gienka1979@o2.pl

reklama
Do góry