reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

to można kupić sobie w aptece?? i mniej więcej ile to kosztuje?

a...i wszystkiego naj z okazji studniówki,stu lat pociechy z pociechy... :)

cosslodkiego9zj.jpg

reklama
Bardzo Wam dziękuję! Myślę, że jakoś to dzisiaj wieczorem uczcimy z męże. To aż niewiarygodne, że minęło już 180 dni. Strasznie szybko przeleciało.
Karolinna wkładki kupisz w aptece ale i w każdym kosmetycznym. Ja za te z Johnsona płacę jakieś 14zł, są i tańsze. Na razie nie potrzebujemy w końcu aż tak bardzo chłonnych. Ja te moje wykorzystuję na kilka razy jeśli sie da oczywiście.
170qb.gif

Mnie jeszcze nie leci siara i mam nadzieje, że spotka mnie to w ostatnim m-cu.
To nic przyjemnego latać z wkładkami laktacyjnymi i ciągle sprawdzać czy coś nie przeciekło :(
A jesli chodzi o wkladki to z doświadczenie polecam Gerber te sprawdziły sie u mnie w pierwszej ciąży.

hej dziewczyny w ten deszczowy dzionek...i proszę nie dobijajcie że u was jest ciepło ;)

wróciłam dopiero od gina,ogólnie w macicy wszystko pozamykane,co mnie cieszy,słuchałam bicia serduszka maleństwa bo powiedziałam ginie że są dni że jest bardzo cichy a są kiedy szaleje i powiedziała mi żebym przychodziła zaraz jak maluszek jest mało aktywny i trzeba mierzyć pulsik bobasa i sprawdzać czy wszystko ok,bo to mogą być oznaki jakichś nieprawidłowości,więc zastosuję się do tego.Dziś bobo miał tętno 150 :) super

a jak nic się nie zmieni to za trzy tyg wracam do pracy :) dziś tam byłam z L-4 i juz zapowiedziałam że wracam :) przynajmniej w domku nie będę się nudzić :) czy któraś z dziewczyn ma może jakis regulamin co pracodawca musi zapewnić kobiecie w ciąży na stanowisku pracy?(np.ile godz przy kompie itp?)

cammi jak zdrówko?lepiej już?byłaś u lekarza?

eg dziś pierwszy dzień do szkoły :) jakieś przygotowania?

Opowiem Wam wszystko jak wrócę. Na razie trochę się niecierpliwię i mnie nosi po domu. Zajęcia są na 16 do 18, no zobaczymy. Dzisiaj wykład o pielęgnacji noworodka.
A propo pogody, u mnie też leje. :(

reklama
trzymaj się eg na zajęciach,nie czujesz się jabyś wróciła znów do szkoły w roli uczniaka :) dobrze że tam nie ma sprawdzianów :D

gadałam dziś też z giną o tym usg 3D,ale mi odradziła że to za bardzo męczy dzidzię i to jakieś fanaberie matek żeby tak nagrywać i po co mi to,heh ale miała dziś humorek :) jędza z niej ;)

Do góry