reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

ELUSIA wszystkiego naj naj zeby brzusio szybko roslo i porod byl latwy no i udanej imprezki z okazji tych 100 dni do przywitania bobaska.

reklama
Cześć dziewczyny!
Elusiu wszystkiego naj... z okazji STÓDNIÓWKI oby te sto dni mineło tobie i nam jak najszybciej. Mi czas się nie miłosiernie dłuży! A co będzie w pazdzierniku najdłuższy miesiąc w historii świata!

kita dla mnie najdłuzszym miesiącem świata będzie listopad ;) mam termin dopiero na koniec tegoż miesiąca :)

co do tych wózków to mój na 99% będzie tak wyglądał,chyba że znajdę coś atrakcyjniejszego,a wózek nazywa się jak mój mąż ;)

piotrus01b0eh.jpg

anulka ponoć jak tak się kocha sok pomarańczowy to na córeczkę :) podsunęłaś mi dobry pomysł tym sokiem,na pewno ureguluje mój system trawienny :)

Ale u mnie sie to nie zgadza bo przeciez rosnie chlopczyk ktory chwali sie tym co ma miedzy nozkami za kazdym razem jak go podgladamy na USG az gin ostatnio powiedzial"rzadko kiedy tak wyraznie widac"a ja na to ze nie ma sie przed kim wstydzic.

Szczerze, to odkąd jestem w ciąży to nie przepadam za sokiem pomarańczowym. Uwielbiam za to pepsi i mirinde, ale staram sie ograniczać gazowane i dzis akurat w domu mam sok pomarańczowy. I nawet mi posmakował, bo dawno nie piłam.

Mam nadzieję, że moja dzidzia na następnym USG też nie będzie sie wstydziła.

ja za to jak nigdy kupuję sprite ( i nie jestem podatna na reklamy ;) ),i szalenie mi smakuje :)
pycha trzymam kciuki za ciebie i za siebie żebyśmy zobaczyły między nóżami dzieciątek płeć :)

reklama
Sprite??? Mniam .....tez pychotka.

Tez trzymam kciuki za wszystkie niecierpliwe i ciekawskie mamusie i ich wstydliwe dzidziusie.
Tylko ciekawe kiedy mnie mój gin wysle na następne USG????

Do góry