reklama
kita dla mnie najdłuzszym miesiącem świata będzie listopad mam termin dopiero na koniec tegoż miesiąca
co do tych wózków to mój na 99% będzie tak wyglądał,chyba że znajdę coś atrakcyjniejszego,a wózek nazywa się jak mój mąż
co do tych wózków to mój na 99% będzie tak wyglądał,chyba że znajdę coś atrakcyjniejszego,a wózek nazywa się jak mój mąż
Pycha
mama Mai i Marty
Elusia, ja tez dołączam sie do tych wszystkich zyczeń stódniówkowych!!!!
Pije Wasze zdrówko!!!!....sokiem pomarańczowym
Pije Wasze zdrówko!!!!....sokiem pomarańczowym
Anulka59
Fanka BB :)
Ale u mnie sie to nie zgadza bo przeciez rosnie chlopczyk ktory chwali sie tym co ma miedzy nozkami za kazdym razem jak go podgladamy na USG az gin ostatnio powiedzial"rzadko kiedy tak wyraznie widac"a ja na to ze nie ma sie przed kim wstydzic.
Pycha
mama Mai i Marty
Szczerze, to odkąd jestem w ciąży to nie przepadam za sokiem pomarańczowym. Uwielbiam za to pepsi i mirinde, ale staram sie ograniczać gazowane i dzis akurat w domu mam sok pomarańczowy. I nawet mi posmakował, bo dawno nie piłam.
Mam nadzieję, że moja dzidzia na następnym USG też nie będzie sie wstydziła.
Mam nadzieję, że moja dzidzia na następnym USG też nie będzie sie wstydziła.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Sprite??? Mniam .....tez pychotka.
Tez trzymam kciuki za wszystkie niecierpliwe i ciekawskie mamusie i ich wstydliwe dzidziusie.
Tylko ciekawe kiedy mnie mój gin wysle na następne USG????
Tez trzymam kciuki za wszystkie niecierpliwe i ciekawskie mamusie i ich wstydliwe dzidziusie.
Tylko ciekawe kiedy mnie mój gin wysle na następne USG????
Podziel się: