reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

pycha ja tam nie będę czekać na skierowanie na usg ;) nie lubię być zależna od kogokolwiek ;)

odebrałam dziś wyniki np.z glukozy pewnie mieszczą się w normie,przed wypiciem miałam 76 mg/dl a po wypiciu 95mg/dl,więc chyba oki.A i mocz jak nigdy w życiu dobry :) wiem że np elusia jest tu biologiem to może powie mi do czego służy białko całkowite :) bo mam poniżej normy.

czase mam wrażenie że dziecko słyszy moje myśli i rozumie...dziś jechałam autobusem i zaczęłam myśleć że faktycznie dawno mnie nie kopnął(od dwóch dni BARDZO sporadycznie),ani po słodkim ani w autobusie,gdzie zawsze kopał i zaczełam wpadać w panikę aż łzy stanęły mi w oczach a tu zaraz kopniak :) i wtedy pomyślałam że się dopiero rozryczę i tak kopał mnie co jakiś czas :) kochane maleństwo nie pozwoli mamusi się martwić :)

reklama
Elusia wszystkiego najlepszego z okazji studniówki!!!

EK1041N.jpg

dzięki Eg twoja już też za niedługo
Kwiaty od męża z tej okazji dostałam, gdy wracaliśmy z racy, po dzentelmeńsku otworzył mi drzwi samochodu a tam na siedzeniu kwiaty
wow ale się ucieszyłam, no a teraz będziemy świętować :) :) :)

och elusiu na poprzedniej stronie tyle dziewczyn życzyło Ci stu lat a ty podziękowałaś tylko eg,nie ładnie ;)
Tobie też życzę super weekendu,aż 3 dniowego :) i jak to zwykle bywa pewnie cicho się zrobi na listopadówkach w weekend :)

aniam no i widzisz tyle Cię nie było i przegapiłaś studniówkę,ale i tak troszkę spóźnione ale szczere życzenia studniówkowe,samych cudownych rzeczy których zapragniesz w związku z drugim maluszkiem :)
dla Ciebie słodka kartka z konikiem
konik9ec.jpg

hej dziewczyny,wiecie co wczoraj zauważyłam???że leci mi siara z piersi!! :) (wiem że to siara bo zasięgnęłam już porady ;) ) myślałam wcześniej że już bardziej nie mogę czuć się w ciąży ale jednak jest to możliwe :D macie też coś takiego??

dziś jadę na zakupy tapet,nie mogę się doczekać :)

no i jestem już w 25 tyg :)

reklama
Kup sobie od razu wkładnki laktacyjne. Ja się bez nich z domu nie ruszam od 17 tygodnia, wprawdzie w dzień nie leci mi aż tak dużo ale wolę nie mieć plam na ubraniu. Za to w nocy mam ciągle mokro :)

Do góry