reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

reklama
bałabym się chyba że moja chusta się rozwiąże ;) ta jest chyba jakoś zabezpieczona??
ja dzwoniłam właśnie do tej placówki gdzie chciałabym iść na usg,a tam cały tydz rejestracja jest dopiero od 15,eh.

klementynka napisz jak się dowiesz ile ta kosztuje,ja widziałam też inną na happymum,ale tamta jest nie za bardzo(przynajmniej dla mnie i kosztuje z 85 zl,).

Hej dziewczęta..
Jestem właśnie po glukozie.. kurcze ale się czuje oszukana :)
kto mówił że to jest takie wstrętne.. bleee i tak dalej? Już zaczęło sie od mojego gina który powiedział że można po tym wymiotować i zeby nie robic jak bede wymiotować... Dziewczyny przeciez to było całkiem dobre!!!!!
co prawda wycisnęłam niecałe pół cytrynki do tego było tego 250 ml czyli dobra szklanka i wypiłam za smakiem... jak troszeczke przesłodzona lemoniada... To naprawdę było dobre... ???

cammi zazdroszcze ci ze juz jestes po.Ja sie boje ale chyba pojde jutro-chce miec to za soba.Ciekawe jakie ja bede miala odczucia bo mnie w ogole po slodkim mdli.

klementynka mam nadzieję że tak będzie z porodem,bo czasami nachodzą mnie momenty paniki jak myślę o porodzie i to autentycznie mocne.Myślałam że dopadnie mnie to tak w połowie 8 miesiąca :(
eg napisałam Ci że dziś leci ten program na national i jak na złość dekoder coś mi nawalił :( trudno ale ponoć można to wypożyczyć w wypożyczalni video.

reklama
Do góry