reklama
klementynka
Fanka BB :)
Wysłałam prośbę o ofertę do chustek kangurek, zobaczymy ile kosztują ;D
Hej dziewczęta..
Jestem właśnie po glukozie.. kurcze ale się czuje oszukana
kto mówił że to jest takie wstrętne.. bleee i tak dalej? Już zaczęło sie od mojego gina który powiedział że można po tym wymiotować i zeby nie robic jak bede wymiotować... Dziewczyny przeciez to było całkiem dobre!!!!!
co prawda wycisnęłam niecałe pół cytrynki do tego było tego 250 ml czyli dobra szklanka i wypiłam za smakiem... jak troszeczke przesłodzona lemoniada... To naprawdę było dobre... ???
Jestem właśnie po glukozie.. kurcze ale się czuje oszukana
kto mówił że to jest takie wstrętne.. bleee i tak dalej? Już zaczęło sie od mojego gina który powiedział że można po tym wymiotować i zeby nie robic jak bede wymiotować... Dziewczyny przeciez to było całkiem dobre!!!!!
co prawda wycisnęłam niecałe pół cytrynki do tego było tego 250 ml czyli dobra szklanka i wypiłam za smakiem... jak troszeczke przesłodzona lemoniada... To naprawdę było dobre... ???
klementynka
Fanka BB :)
cammi - z glukozą jest jak z porodem: wszyscy straszą, a potem się można miło rozczarować
klementynka mam nadzieję że tak będzie z porodem,bo czasami nachodzą mnie momenty paniki jak myślę o porodzie i to autentycznie mocne.Myślałam że dopadnie mnie to tak w połowie 8 miesiąca
eg napisałam Ci że dziś leci ten program na national i jak na złość dekoder coś mi nawalił trudno ale ponoć można to wypożyczyć w wypożyczalni video.
eg napisałam Ci że dziś leci ten program na national i jak na złość dekoder coś mi nawalił trudno ale ponoć można to wypożyczyć w wypożyczalni video.
reklama
Podziel się: