reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyczekiwany listopad...

wiem właśnie że kartę chip też muszę wyrobić i w ogóle zawiadomić pracę,konto emerytalne,zus,urząd skarbowy...jeszcze tego trochę jest,po prostu zniechęca mnie to :( na razie jadę na panieńskim ale już przydałoby mi się na nazwisku męża ,przynajmniej do niektórych spraw.
A co do biblioteki i wypożyczenia książek to chyba ukradnę Ci pomysł i sama dziś się przejdę :) mam nadzieję że wydania tych książek będą w miarę nowe a nie np. z 64 roku ;)

reklama
kurcze,do biblioteki się spóźniłam,ale skoczę jutro.Byłam też zrobić zdjęcia, ciekawe jak wyjdę,na tych małych wychodzę z reguły nie za fajnie :) pocieszam się że te na dowodzie jest malutkie czarno-białe i są na nich linie i w ogóle mało widać ;)
Nio ja nie mam żadnej książki o jodze ale przypomniałam sobie że gdzieś w jakiejś gazecie mam ćwiczenia dla kobiet w ciąży i muszę to znaleźć i wziąść się trochę za rozciąganie :) jakiś delikatny stretching czy coś :)

Cześć dziewczyny!
U mnie zaczeły się sny o porodzie śniło mi się że moja gin kazała mi rodzić a ja przez cały sen zastanawiałam się że to przeciez nie możliwe bo jestem dopiero w 27 tyg.Chyba za dużo naczytałam się o przedczesnch porodach.Jeszcze do tego moja kolezanka poroniła w 8 tyg. a tak bardzo chciała miec drugiego dzidzusia.

hej Kita najgorsze jest właśnie takie słuchanie historii innych,może wystraszyć(ja na tej stronie o wcześniakach nie byłam i nie chcę nawet wchodzić) a mnie poród jeszcze się nie śnił :) ale ogólnie dzieciaczek tak :) za to dziś śniło mi się że grałam na saksofonie(!!)i w połowie zapomniałam jak się gra a tu cała sala ludzi siedzi i na mnie patrzy :)

czesc dziewczynki tymi dokumentami to nie należy się tak przejmować, no chyba, że jest do załatwienia jakaś poważna sprawa (np.bank)...ja swoje prawo jazdy wymieniłam dopiero niedawno, czyli 5 lat po ślubie i nie było żadnych konsekwencji (chociaż raz jak zatrzymała mnie policja, to koniecznie kazali wymienić prawko, no bo niby jest na to tylko 30 dni), ;)
a co do snów to ja jeszcze nie mam takich dotyczących porodu, ale chyba nie chcę mieć...

już odebrałam zdjęcia do dowodu i przyznaję że drugi raz w życiu jestem z takiego zdjęcia zadowolona :) a tak w ogóle to pomylili się i dali mi o 9 zdjęć więcej :) nie ma to jak szczęście kobiet w ciąży ;) mnie w czasie ciąży poród się nie śnił ale jak nie byłam w ciąży to owszem,ja w ogóle mam jakieś sny dziwaczne,heh.I kupiłam ostatnio tę glukozę do badania,myślałam że to w jakimś pudełeczku a to na wagę w papierowej torebeczce :) ale na badaniu jeszcze nie byłam.

Madziuinia ja tez jeszcze na starym prawku jeżdzę, ale moja koleżanka tez miała problemy z policja, ale ona miała stłuczkę. Ja na razie spoko, ostatnio nawet byłam na komisariacie, bo źle zaparkowaliśmy.

Karolinna ja tez robiłam zdjęcie do dowodu jak juz byłam w ciąży i tez mi się spodobało. A moje jedyne zdjęcia, które akceptuję to ze slubu, bo na innych to sie sobie nie podobam.

A 13.08. ide na wizyte, i tez moge się spodziewac glukozy.

A jeśli chodzi o sny to mi się ostatnio imprezy, dyskoteki śnią.

pycha pewnie znalazłaś piękną żółtą klamrę na oponie auta? :) a co do snów to takie jak Twoje to chciałabym mieć na jawie ;) ale długo się nie zapowiada :)

reklama
No ja na szczęście już jestem po glkozie.Wszstko w normie.Wizyte ugina mam 8 sierpnia.Wtedy zobaczymy co tam słychać.Mam nadzieje że zapisze mnie odrazu na usg.

Do góry