reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

witaj emih
mylove27cl.gif
:)

justynka a jakie kupiłaś narzuty? bo ja poluję na intensywne żółte,pasowałyby idelanie,nie wiem czy może w ikei bym znalazła ::)

eg ale się masz fajnie :) u mnie nadal zero znaków :)

reklama
justynko na pewno najadłaś się dziś rogali (no chyba , że nie lubisz ???)....dla mnie są pyszne :laugh: miałam kiedyś okazję jeść te rogale 11.listopada i utkwiły mi w pamięci...nooooooooooooo zjadłabym sobie takiego ::) tym bardziej ,ze dzisiaj w każdych wiadomościach o tych rogalach mówili...) ;) :)

madziunia te rogale są pyszne, ale niestety nie jadłam w tym roku, bo w lodówce placki od teściowej, która zarzuca nas swoimi wypiekami (i dzięki temu mam w tym miesiącu 2 kilo więcej) i nie chciałam,żeby się zepsuło, i tak już jem to na siłę :)

karolinnka narzutę kupiłam w Ikei w kolorze głębokiej (ciemnej) czerwieni, wiem,że intensywny żółty był kiedyś, bo sama kupiłam, ale to było 2 lata temu,musiałabyś zobaczyć, bo ja nie widziałam, ale też nie potrzebowałam,więc nie zwracałam uwagi ;D

dzisiaj już miałam telefon od mamy, wczoraj nas trochę nie było w domu,więc myślała,że ma już wnusia na świecie, a tu nic...

madziunia w takim razie musimy się trzymać razem :) a dziś śniło mi się że ten czop mi odszedł ::) budzę się a nic :)

justynka a ile zapłaciłaś ?? i tych tel też współczuję ;) u mnie w pracy zapisali 27 listopada że mam termin i jak nie urodzę do tego czasu to też mogę się spodziewać haseł typu" czy już "? ;)

ale mam słoneczko za oknem :)

Karolinna, są 2 wymiary tych narzut 150x200 (39 zł)-promocja i 200x250 (89)-jest trochę droga,ale ja kupiłam tą większą, bo ona jest na kanapę (nie na łóżko) i była za mała, tzn wiem,że spadałaby i trzeba byłoby ją ciągle poprawiać, a tego nie znoszę ::)
zresztą na łóżko też ta duża pasuje, bo mamy 160x 200, także wymierz sobie dokładnie, ale te duże są praktyczniejsze ;D

dziewczyny,jeśli chodzi o symptomy to tak mnie wczoraj wzięło,że myślałam,że już urodzę na tym święcie Św.Marcina w czasie dnia naliczyłam 20 skurczy, były regularne w krótkich odstępach, a potem 2 godziny nic, i na co ten ból, na nic się nie przydał
dziś jadę na ktg, bo już muszę być pod ścisłym nadzorem -co 3 dni ktg (tak zaleciła mi moja gin)
szczerze mówiąc nie mogę się doczekać poniedziałku (pierwszy raz nie mogę się doczekać kiedy pójdę do szpitala ;D ;D ;D)

Hej dziewczyny!!!
długo mnie nie było i nie moge nadrobic zaległości, brakuje czasu

Aniam dzięki za uzupełnianie listy, dzieki temu wiem moge byc na bieżąco, która urodziła a która nie.

I wszystkim mamuskom gratuluje a tym jeszcze nierozdwojonym zycze szybkiego i bezbolesnego porodu!!!

Moja kruszynka śpi, mąż na zakupach, a ja mam chwile dla Was.

Ja do dzis nie moge uwierzyć , że to nasz upragnona córcia i ze bedzie już zawsze z nami.
Tatus jest zachwycony i nic by nie robił, tylko na nia patrzył i nosił ją.

Troche jej sie pory dnia mylą, bo w nocy nie spi, a w dzien za to jak aniołek.

Bardzo chciałabym wam ja pokazać, ale niestety nie dorobilismy sie jeszcze cyfrówki.

Witam Panie :)

Madziunia, Karolinna: Dzięki za powitanie ;D

Przyłączam się do szczerych gratulacji dla Pychy :-* Oby dzidzia zdrowo rosła!

Melduję się jeszcze w "złożonej postaci". Nocka była ciężka ale skurczów brak- córcia czeka na tatusia :) A tata już się cieszy że będzie "córeczką tatusia" bo jest mała szansa by ujrzała świat dziś do północy więc... termin już przepadł :)

reklama
Madziunia, Karolinna nie ma czego zazdrościć, czop sobie wylazł i koniec na tym. Brak reakcji organizmu. Dzisiaj mija mi termin wyznaczony przez to ostatnie usg, ciekawe czy coś z tego wyjdzie, bo raczej wątpię.

Do góry