reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

witam listopadówki ;D teraz czas na nasze show ;D

efka chyba dopiero za parę dni będziemy na pierwszym miejscu,tak samo było w zeszłym miesiącu.

ithidlin z moją kurtką mam takie same problemy... ;D jak ją w końcu odpinam to mała zaczyna strasznie kopać,chyba w ramach prtoestu,no ale co ja mogę :)

justyna fajną macie tradycję :) przyznaję że tyle światełek robi wrażenie. I nie przemęczaj się :) zamiast tortu dynia... ;)

ale dziś długo spałam... :)

reklama
A mnie od wczoraj boli głowa, wzięłam już dwa Apap-y z rana i czuję się bardzo senna.
Dzisiaj chyba nie dowlokę się do kościoła, może później pojedę na cmentarz.
No i mamy nasz wyczekiwany listopad ciekawa jestem co z Cammi i kto będzie następny ;D

Witam w NASZYM WYCZEKIWANYM MIESIĄCU!!!!

Mi od kilku dni rosna zęby mądrości, z jednej strony u góry i na dole. Nie dosyć, że z dnia na dzień czuje sie coraz gorzej, to jeszcze taki dodatkowy ból. Tabletek nie biore, przez cała ciążę wytrzymałam, to na koniec tez dam sobie spokój.

Ja jeszcze nie przymierzałam płaszcza, ale mysle, że z dopięciem będzie problem. Nie wiem w co sie dziś ubiorę.????

Na cmentarze wybieramy się po południu i wieczorkiem tez, bo wtedy jest najładniej.

Tak się zastanawiam, czy bedzie pierwszolistopadowa dzidzia????

mam przeczucie,że cammi urodziła, tylko czy przed czy po północy?

mam nadzieję, że przed mimo wszystko, że za długo się nie męczyłą 8)

aniam13 życzę Ci żeby główka przestała boleć :) mnie nie boli ale mam takie dziwne odczucia,tak od 2-3 tyg,siedzę sobie normalnie(albo leżę)i nagle zaczyna mi się kręcić w głowie ,głowa mi się przysuwa do ziemii,rzecz w tym że jestem w pełni świadoma itp. mam nadzieję że to nic złego,może któraś tak ma ?

pycha Tobie też życzę żeby ząbek przestał boleć,mnie rósł z miesiąc temu,też nie brałam tabl ale myślałam że zwariuję jak jadłam,ból straszny albo te pulsowanie dziąsła,eh.

justynko mi też się tak wydaje :) pewnie cammi wolałaby przed północą ale to raczej nie z kwestii bólu tylko tego 1 listopada ;)

Z tego co czytałam to nasza Klementynka już urodziła 3 dni temu a Cammi też się nie odzywa więc moze już tuli do piersi swoja dzidzię

No i widzicie Klementynka jednak uparła się na październik. ;)
Karolinna mnie też się tak ostatnio kręci w głowie czasami, myślałam że mam za wysokie ciśnienie, ale jak sobie zmierzyłam było ok.
Mam już dzisiaj za sobą i kościół i odwiedziny na 2 cmentarzach, no i oczywiście normalny w tym przypadku najazd rodziny. Niby wszystko w porządku, ale nawalił mi kręgosłup i myślałam, że z tego ostatniego cmentarza nie dojdę do domciu( szliśmy piechotką bo nie było prawa, żeby gdzieś zaparkować). Dobrze, że było ciepło i mogłam iść w jesiennej kurteczce do której się jeszcze mieszczę. Bo wczoraj próbowałam się zmieścić w którymś płaszczu i nie mogłam dopiąć żadnego. ;)

dzięki eg trochę mnie uspokoiło to że i Ty tak masz :)
cmok5le.gif
Ale się dziś nachodziłaś :) w sumie już możesz się przemęczać! :)

ale naprawdę nie mozna narzekać na tę wspaniałą pogodę! jesień jest piękna w tym roku :)

No to mamy nasz LiSTOPAD :) :) :) HURRA....

justynko ja również mam przeczucie, że cammi urodziła (jakoś tak wydaje mi się , ze wczoraj...no chyba, ze się mylę, ale cóż mam wujka, który urodził się 1 listopada (trzeba przyznać, ze ma wielkie szczęście w życiu, ale mimo wszystko nie chciałabym się urodzić w taki dzień ;) )

aniam..mam nadzieję, że główka juz nie boli...

pycha współczuję wyżynania się ósemek :( mam nadzieję, że szybciutko przestanie boleć...ja na szczęscie mam to już za sobą, juz nawet jednej się pozbyłam ;)

byłam dzisiaj na 3 cmentarzach no i niestety nie mam siły (boli mnie całe podbrzusze i nogi)... :(

reklama
Witam wszystkich!!! Strasznie mnie ucieszyła rano wiadomość że klementynka już urodziła i to tak szybciutko i bezproblemowo, no ale ona to już miała doświadczenie nie to co ja pierwszy raz. Wczoraj cały dzionek spędziłam na wycieczce po cmentarzach, byliśmy w Bytomi i Chorzowie więc wieczorkiem nawet łapką nie miałam siły ruszyć, ale chciałam jechać bo już mam dość tego siedzenia w domu.
Rano znów obudziłam się a na prześcieradle plamy zaś się mąż śmiał że siusiam w nocy:-)
Niestety nabawiłam się jakiegoś choróbstwa, boli mnie gardło i ucho i katar też się napatoczył chyba przestała mi działać szczepionka na grypę ( bo w zeszłym roku się szczepiłam, dzięki temu całą ciąże byłam zdrowa jak ryba).
Ostatnio będąc u lekarza dostałam skierowanie do szpitala na 9.11 więc już teraz liczę dni i godziny.

Do góry