reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

reklama
aniam13 nalatałaś się po sklepach i nawet nie pochwaliłaś się co sobie kupiłaś ! (lub dzidzi)
nono4cu.gif
;)

mia
wszoku7os.gif
,a masz już spakowaną torbę ? ;) ja też pamiętam marzec... ha i przecież dopiero co obchodziłyśmy nasze studniówki!

ja dziś do pracy,siedzę prawie po ciemku, mąż sobie smacznie śpi,aż mi się nie chce wychodzić bo pewnie jest ziiimno,brrr.

kurcze ale miałam wczoraj kłucia w łonie! mam nadzieję że przy porodzie to jest inny rodzaj bóli a nie w tym miejscu.!

moja mała to chyba też jeszcze śpi :) wczoraj wieczorem bardzo kopała a z rana siedzi cichutko :)

a jakie mam dziś fajne liczby na suwaczku ;D 35 tydz i 35 dni do porodu ;D

buziaki
cmok2vl.gif
, życzę miłej niedzieli!
piesskarpeta7ih.gif

U mnie jeszcze 4,5 tygodnia grrrr... Nudzi mi sie lezenie, wczoraj pojechalam do rossmana z mezem ::) skurczy zadnych nie czuje, Fenoterol grzecznie biore, czuje sie swietnie i energia mnie roznosi... W piatek mam usg, okaze sie, ile dzidzia wazy, jesli ponad 3 kilo, to bede walczyc jak lew o cc. Lozeczko stoi, wszystkie rzweczy wyprane, torba do szpitala spakowana. 6 listopada jade juz do Poznania oczekiwac, nie wiem, jak wytrzymam bez meza 3 tygodnie...!

Ja za to dziś umieram. Wczoraj wybrałam się na babskie zakupy. Ja, mamcia i siostra wybralyśmy się do Katowic do Ikea i 3 Stawów. Wyjechałyśmy o 13.00 wróciłyśmy o 23.00 myślałam że już naprawdę urodzę ze zmęczenia. Do tego zapodałam sobie kawkę w Geancie a dodam tylko że od 4 miesięcy nie pije kawy bo nie chcę truć dzidzi. Mama z siostrą oszalałay w 5-10-15 i smyku i znów kolejna wielka porcja ciuszków :) Za to dziś nie mogę nawet ruszać paluszkami po klawiaturze. Strasznie boli mnie głowa. Macie może jakąś metodę na ból migrenowy??? Może sobie pandol wezmę, można jeszcze teraz?? Moje dzidzia chyba też jest padnięta bo tylko co chwilkę leciutko łapką ruszy i spokój. Chyba przegięłam.
Cammi miałam dziś niesamowity sen śniło mi się że Cię poznałam i że już urodziłaś :D to już jest schiza na maxa.
Naturella nie pękaj 4 tyg. miną jak z bicza trzasnął. Mi zostało już tylko parę dni (15) a dopiero co byłam w 7 miesiącu.

Mia masz rację jesteśmy wielkie i w rzeczywistości i w przenośni.Wstałam ale jakoś oczka się kleją po wzcorajszej imprezce z której wróciliśmy po24 więc już dziś :D

Karolinko latałam po sklepach ale ogólnie to nic ciekawego nie kupiłam , takie tam spożywcze rzeczy.
Praktycznie to wszystko już mam po Krystianku i nawet łóżeczko z niebieskim akcentem, mam nadzieję, że się Weronika nie obrazi ;D
midd_IM000455.JPG

aniam13 fajne łóżeczko.. ja też mam akcenty niebieskie i uważam że to nie kolor zarezerwowany wyłącznie dle chłopaczków.. :)
efka21 fajnie by było Cię poznać :) ale urodzić jeszcze nie urodziłam :( choć dziś sie trochę napracowałam przy składaniu szafy komody i łóżeczka .. tak sobie już wszystko stoi w naszym mieszkanku.. a ja załapałam mega doła bo jestem taka słaba nic nie mam siły zrobić.. chyba mi się znacznie brzuch obnizył po tych wyczynach.. i jak już przeginałam to zaczynało boleć dałam sobie spokój i mój brat odwalił całą robotę a ja tylko siedziam i mnie teraz kość ogonowa boli strasznie.. :) same straty.. hihi...

Aniam bardzo fajny ten niebiesciutki kolorek i wg mnie jak najbardziej pasuje do dziewczynki.

Słuchajcie!!! jeszcze 8 dni i zaczyna się NASZ LISTOPAD!!!! I będziemy na pierwszym m-scu.

A ja dzis ogladałam sobie komody (Black Red White). I wyszło, że nie tylko komode kupimy, tylko chyba kila rzeczy. Ciekawe co powie mój mąż, jak wróci???? ;D Chyba nie będzie zadowolony, bo mieliśmy w planach jakąś komode do 400-500zł, a mi za wszystko, co bym chciała wyszło 1300zł.

reklama
oto kawałek mojego dziecinnego pokoiku, czy widać, że to dla dziewczynki? bo my to narazie ukrywamy (a szczególnie przed najbardziej wścibskimi)
ta komoda (którą ledwo widać) ma 3 szuflady, po drugiej stronie jest jeszcze taka sama z 2 szufladami, sofka (do karmienia ;D) i szafa ok1,60 cm z 3 półkami na ciuszki
jak będę miała więcej zdjęć to jeszcze wkleję
no i oczywiście zawieszę jeszcze obrazki 8)
pozdrawiam z cieplutkiego Poznania
babyroom0gb.jpg

Do góry