reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

WITAM !!!

aniam fajne łóżeczko..a to , ze pościel niebieska to nie ma znaczenia (ja np. dla chłopca będę miała beżową posciel)  :) , a podobno w Stanach kiedyś było odwrotnie czyli różowy kolor dla chłopca a niebieski dla dziewczynki...jakoś tak ostatnio sie to zmieniło  ::)

justynko  pokoik śliczny i również uwazam, ze neutralny (po prostu dla dzidziusia...)  :)

chyba mnie zainspirowałyście i też już ustawię łóżeczko we właściwe miejsce  :)

ostatnio jakoś nic mi się nie śni, ale moze to ilepiej...za to wczoraj miałam takie skurcze (co prawda niezbyt bolesne, ale za to częste i dosyć długo, no i właśnie zastanawiam się czy to były te skurcze przepowiadajace czy coś innego ???

a co do znaków zodiaku, to również tak jak większość z Was wolałabym strzelca niż skorpiona (bo znam jednego i jest jakiś dziwny  ;D )

reklama
ja nie mówię, że wszystkie skorpiony nie są fajne , bo jak pisałam znam tylko jednego !!! ale wolałabym,zeby moje dziecko było strzelcem (chociaż i tak nie mam na to dużego wpływu ... niestety) :D

Ja też się ostatnio nieźle zdołowałam jakoś tak podświdomie liczyłam na to że dzidzia będzie Wagą no ale nie urodziła się do wczoraj i teraz chcąc nie chcąc będe miała skorpionika:-( Też znam parę skorpionów i tak samo uważam że to jacyś dziwni ludzie z problemami i w ogóle trudno im cokolwiek wytłumaczyć zawsze muszą postawić na swoim. No trudno najwyżej dzidziorek będzie żądził rodzicami.
Karolinna coś tak mi się zdaje że urodzisz wcześniej i to dużo wcześniej bo z tego co widziałam wszystkie moje koleżanki które chodziły długo do pracy urodziły wcześniaki. Życzę Ci żebyś jak najdłużej nosiła dzidzię, ale prawde jest taka że aktywny tryb życia przyspiesza poród.
Ja wczoroj wzięłam się za czytanie relacji z porodu ( jakaś taka dziwna ksiązka wpadła mi w łapki) eefekt tego był taki że jak sobie poczytałam relację mamy która miała bóle przez 30 godz. to dostałam jakiegoś ataku paniki. Nagle zabrakło mi powietrza, cała się spociłam, nie widziałam nic na oczy i cała się trzęsłam. Nigdy w życiu tak się nie czułam i raczej nie bałam się porodu, a tu proszę dopadło mnie.... Dobrze że mój kochany był w domku przytulił mnie mocno i odsstraszył wszystkie moje lęki:-) Taki kochany z niego człowieczek... Książki wrzuciłam na sam spód szafy i zamierzam zapomnieć o ich istnieniu.

reklama
No właśnie, ja juz przestałam czytac opisy porodów, bo wtedy tez zaczynałam panikować.
Teraz czasami poczytam sobie jak dziewczyny z października opisują, bo one tak jakos to robią, że juz bym chciała rodzic i mieć maluszka przy sobie.

Mój mąz z dnia na dzień robi się coraz lepszy, to chyba dlatego, że ja się coraz gorzej czuję i on się stara mnie pocieszać.

Do góry