reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Cześć dziewczynki! Przyznam się, że odsypiałam dzisiaj Władcę- nawet mi ten lektor nie przeszkadzał za bardzo. Musiałam się tylko obudzić o 5 i posłać małżonka do pracy, biedactwo. ;)
Pycha u mnie za oknem słoneczko i przyjemnie grzeje.
Powinnam się dzisiaj wziąć za sprzątanie, przynajmniej łazienkę muszę wypucować, ale mam lenia totalnego. ;)

reklama
hmhm pycha te bóle to chyba zakwasy po wczorajszej imprezce ;D nie trzeba było tak szaleć ;) u mnie w weekendy też mąż robi śniadanie ale niestety nie dziś, bo poszedł wcześniutko do pracy.

eg faktycznie,przyznaję że pogoda na śląsku jest piękna :) i uważaj przy sprzątaniu,żebyś nie przeholowała ;) miałam się już Ciebie dawno temu zapytać... jak byłaś w szpitalu i robili Ci usg to nie okazało się wtedy już co będzie na 100% ? jaka płeć ? bo tak patrzę na Twój suwaczek i mi się przypomniało :)

ja za chwilę biorę się za prasowanie :) widzę że dziś dużo mamusiek chwyta za miotły ;)

To tylko ja leniuchuję????

Mój biedny mąż musi sprzatać, na dodatek jest przeziebiony. A ja próbuje leżeć, ale jakoś nie moge. Energia mnie rozpiera. Nawet nie mam pod ręką jakiejś fajnej książki.

Karolinna masz rację, to chyba zakwasy, tyle, że nie po szaleństwie, a po siedzeniu na niewygodnym krzesełku.

Ja juz się oswoiłam z tym, że poznam płeć dopiero przy porodzie. Wczoraj ciotki stwierdziły, że będzie chłopczyk.

Patrzcie moje drogie jak ja wyglądałam jako niemowlak to co prawda pierwsze zdjęcie jak juz siedzę ale mam nadzieję że moja malutka nie bedzie taka wystraszona...
ma322acammi0mc.jpg

pycha życzę więc córeczki :) przynajmniej na złość ciotkom ;D ;)

cammi jestem ciekawa co Ty tam takiego ciekawego zobaczyłaś ! ;D ale wyglądasz na zdjęciu słodziutko,ciekawe czy coś z tego zostało ;)

ja już wróciłam z mieszkania,dowieźli resztę mebli,jak zwykle małe problemiki ;) jeszcze raz jadę na mieszkanie gdzieś za 2 godz bo jeszcze meblościanka :)

a wiecie co... dostałam pocztą taki duży album dla dziecka,w którym zapisuje się i wkleja zdjęcia z pierwszego roku życia! super to jest,nawet są naklejki.Tylko że ... nie mam pojęcia od kogo to dostałam! bo nie było podpisane (tylko krótka notka na dołączonej kartce,nic mi nie mówiąca), z miasta w którym nikogo nie znam! Jesteśmy z mężem zaintrygowani,ciekawe czy ten ktosik się ujawni ;) bo charakter pisma nic a nic mi nie mówi!

A ja dzisiaj od rana latałam po sklepach dopiero teraz wróciłam ::)
Karolinko fajnie ja też bym chciała dostawac take prezenty od anonimowych osób :laugh:
cammi fajne zdjęcie jestem ciekawa co tam zobaczyłaś, może Mikołaja?

reklama
witajcie,
tak sobie czytam wasze wypowiedzi, patrze na wasze suwaczki - i rozpiera mnie szczescie i radosc!
udalo nam sie dotrwac do konca!!! no... jeszcze kilka lub kilkanascie dni - ale coz to jest? a pamietam marzec...jak rzygalysmy, bylo nam niedobrze i zle. i jak bardzo balysmy sie wszystkiego co nowe i nieznane.
moje gratulacje!!!!... jestesmy wielkie! ;D

Do góry