reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Byłam dziś na spacerku w aptece spytać o te pasy ściągające po porodzie. Faktycznie są takie specjalne pasy dla kobiet po porodzie myślę. Chciałam sobie go kupić niestety były tylko S, a ja o rozmiarze S już dawno zapomniałam teraz wchodzi w grę tylko M albo L rozmiar pasa zależy od obwodu brzuszka. Taki pas u nas w aptece kosztuje 35.00zł.
Dziś znów piąteek co oznacza że czeka mnie sprzątanie, ale coś tak mi się wydaje że zrobie sobie dziś "dzień leniuszka" a pożądki mogą poczekać do jutra.
Drogie koleżanki dziś na Polsacie o 19.30 leci " I kto to mówi" czyli coś dla nas. Już się nie mogę doczekać, pewnie będzie się to teraz zupełnie inaczej oglądało niż  kiedyś.
Co do gorącej kąpieli na ból plecków to coś w tym jest ja jak mnie tylko zaczyna boleć kręgosłupik to zaraz biorę poduszkę grzejącą i od razu mija. Chyba spakuję moją cieplusią podusię do szpitala i będę z nią chodziła jak dostanę skurczy.
Natomiast jeśli chodzi o moje stópki to już dawno zamieniły się w wielgaśne płetwy, jedyne buty to adidasy mojego męża.

reklama
Efka, to mnie pocieszyłaś z tymi butami bo myślałam , że tylko ja mam taki problem.
Ale na te parę dni nie opłaca się przecież kupować nowych. A co do tego pasa , to ciągle się zastanawiam czy go kupić. Raz jestem na TAK , za chwilę na NIE - zupełnie jak baba w ciąży. :laugh:

pycha miłej imprezki :) nie pij za dużo i sporo potańcz ;D
tance7nv.gif
;) i zdawaj relację :)

efka też właśnie przeczytałam że będzie ten film na polsacie ale się zastanawiam bo na tvn bedzie leciało "władca pierścienia:dwie wieże" choć widziałam w kinie to chętnie obejrzałabym raz jeszcze :) co do stóp to właśnie mi puchną chyba...nie sprawdzałam czy się mieszczę bo się tego najzwyczajniej w świecie boję :)

beatko zupełnie jak każda baba ;D czy w ciąży czy nie ;D ;D ;D

ja jeszcze nie zabrałam się za sprzatanie... ::) ale zaraz to zrobię,acha nastawiłam pranie ! :) więc jednak coś zrobiłam ;D

dziewczeglit5tr.gif

Mnie butki wiąże małżonek, nie daję rady tak się schylić no i nie chcę przygniatać malucha. :laugh:
Ja dzisiaj raczej jestem za Władcą Pierścieni- sprawdzę jak wypadnie wersja z lektorem. Byłam na tym w kinie, a i w domu mam na płytkach, ale ogromnie lubię Tolkiena i mogłabym oglądać ekranizację i czytać książkę co chwila. ;)
Ostatnio mam totalnego lenia, nic mi się nie chce sprzątać. Muszę się wziąć za siebie. ;)

beatko
hihi9xc.gif
dzięki
cmok9ld.gif
czuję się usprawiedliwiona :)

eg ja po obejrzanej pierwszej części zaraz przeczytałam trzy częsci książki i bardzo mi się podobało! niesamowita atmosfera.Ciekawe właśnie jak z lektorem,jednak wolałabym z napisami ale na tak małym ekranie...ekhm.

stokrotki4ak.jpg

Ja się przyznam, że pierwszy raz Tolkiena przeczytałam jeszcze w podstawówce i to nie tylko Władcę, ale i Hobbita i Silmarilion. Taka ze mnie maniaczka ;D

reklama
eg hobbita przeczytałam do połowy i musiałam oddać bo koleżanka wyjeżdżała gdzies daleko i nie mogę tego znaleźć w bibliotece,ale szczerze przyznam że nie słyszałam Silmarilion! hm.

ithidlin musimy zobaczyć jak nam się to będzie podobało bo jak pisałam wcześniej też nie jestem przekonana :)

ja powoli kończę porządki,już druga tura prania się pierze :)

jutro w końcu odbieram ponad połowę mebli do nowego mieszkanka,w końcu!! tę spóźnioną komodę i biurko i meble do kuchni i pokoju,więc znów się nalatam na dworze,heh.

mój mąż niedługo wraca z pracy więc muszę dokończyć sprzatanie bo przez tel naopowiadałam mu że sprztątanie powoli bo powoli ale się posuwa do przodu ;D jak mogłabym go zawieść :D

ducks7ss.gif

Do góry