reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

reklama
A ja przed chwila próbowałam sobie stworzyć jakąś kreację na imprezke. Ciezko było, juz mi się płakać chciało, no ale udało się, pokombinowałam i bede wyglądac jako tako. Najbardziej się zdziwiłam, jak nie mogłam zapiąć kozaków.
Ale ja jestem wielka. :o :(

pycha ja nawet nie próbuję wkładać na stopy nic poza takimi jesiennymi tenisówkami zamszowymi ,bardzo wygodne,ciepłe i miękki materiał ;) i patrzę z rozrzewnieniem na moje dżinsowe biodrówki,nawet nie próbuje ich zakładać bo wiem że bym się popłakała ... ;)

już spełniłam swój obowiązek i zagłosowałam na galerii śpiących dzieciaczków :) niektóre zdjęcia są naprawdę śliczne aż ciężko się zdecydować! :)

Ja odpukać, mieszczę się we wszystkich moich bucikach. Mąż był przerażony jak się dowiedział, że istnieje taka ewentualność, że musiałabym kupić sobie wszystkie nowe buty.  ;) Np. mojej kuzynce stopa powiększyła się o 2 rozmiary i tak już zostało po ciąży.
Karolinna ja też już głosowałam, dzieciaczki są śliczne, długo nie mogłam się zdecydować. Mam nadzieję, że powtórzą ten konkurs jak nasze maleństwa będą już na świecie.

karolinna pisze:
ithidlin a co to za gość ? :) napisałas to tak tajemniczo..."mąż w pracy a spodziewam się gościa" ;D brawo za kreatywność
brawo021eg.gif

hihi, rzeczywiście fajnie to musiało zabrzmieć... :laugh: a to tylko przyszedł pan stroiciel do mojego pianina ;)

reklama
ithidlin ja też dzisiaj odkurzałam (jednak nie czekam na żadnego gościa...ani listonosz, ani gazownika, ani tym bardziej stroiciela do pianina :laugh: :laugh: :laugh: ), jednak ja odkurzałam tradycyjnie (nie wpadłam na to ,ze mozna na siedząco...gratuluję pomysłu...)

pycha ja też już kilka razy przymierzałam się do głosowania, ale nie mogę się zdecydować...życzę dzisiaj miłej imprezy :)

jesli chodzi o buciki to również się mieszczę, tylko mam problem z butami wiązanymi (bardzo się męcze gdy je zakładam ;) )

Do góry