reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Cześć dziewczyny!!!!

Karolinna popieram poprzedniczki: idź na L4!!!!!

Tak się wczoraj naczytałam o oczyszczaniu organizmu i dzis w nocy mnie tez to spotkało.

A u nas męża cos zaczyna brać, mam nadzieję, że jednak nie zachoruję i mnie nie zarazi.

A teraz w "Pytaniu na śniadanie" jest temat: CIAŻA. Wiem, że my juz przy koncówce, ale może warto obejrzeć.

Życze miłego dnia!!!!

Bo ja to się dziś wybiewram na złote gody moich dziadków. Ale będzie wyżerka!!! ;D

reklama
karolinna co się stało że nie mamy od Ciebie dziś wpisu z ranka???
Widzę że wszystkie przyszłe mamusie śpią jeszcze bo nikt jeszcze nic nie napisał. A tu proszę w pytaniu na śniadanie na TVP2 ciekawy temat o ciąży i czekaniu na dzidzię, czyli coś dla nas.

efka dziś mam wolne ;D i jutro,w niedzielę niestety popracuję ale co tam :) sen miałaś super :)

eg dziwię się że na skurcze wchodzi się do gorącej wody,zawsze słyszałam że jak ma się okres to nie wolno robić gorących kąpieli bo to pobudza macicę do skurczy i jest więcej krwawień a tu na odwrót(choć też macica się skurcza,hm)

dziś mi się śniło że lekarze na usg stwierdzili że dzidzia ma dużą główkę i będzie cięzki poród,ale byłam przerażona.

przedwczoraj oglądałam w "wielkim świecie małych odkrywców" o ustępowaniu(raczej nie ustępowaniu) miejsca w autosbusie kobietom w ciąży,i się całkowicie zgadza! aż się popłakałam na tym :p ( nie mogę siebie znieść w tej ciąży!rozczulam się nad sobą w każdym możliwym momencie!!! ;D )

kurcze,przegapiłam ten program na tvp2 bo oglądałam "jedyneczkę" na 1 ;D ::)

pycha Ty też masz w sobie dużo empatii (tak jak eg ) ;D ja tam czytam o tych biegunkach ale nic mi się wcale nie chce ;)

justynka faktycznie masa ludzi przeziębiona,wkurza mnie to strasznie w autobusie, bo jak można kaszleć i nie zakryć przy tym swojej " gęby",strasznie mnie to drażni :mad:

madziunia to obydwie będziemy paradować w gorseciku :) bo nie za bardzo mi się podoba właśnie ta fałdka jak widzę młode matki,a tak będą fałdki tylko na moim tyłeczku ;)

mi347koszyczeksweet7mh.jpg

karolinna program cały czas trwa :) teraz pokazują modę ciążową ;D
a ja za szybko się pochwaliłam, że nocne wizyty w toalecie się skończyły - dziś byłam aż dwa razy... :-[

ithidlin no właśnie się okazało że to jeszcze leci :) ciekawe czy tej prowadzącej kg zostały po ciąży czy taka zawsze był ??? a dzis tylko raz wstałam do toaletki w nocy ;D (nie zapeszać !!! ) :)

karolinna pisze:
eg dziwię się że na skurcze wchodzi się do gorącej wody,zawsze słyszałam że jak ma się okres to nie wolno robić gorących kąpieli bo to pobudza macicę do skurczy i jest więcej krwawień a tu na odwrót(choć też macica się skurcza,hm)
Karolinna nie do gorącej tylko ciepłej a to spora różnica. ;)
Chyba mnie kobiety znowu naszło jakieś świństwo- od wczoraj drapie mnie w gardle i nadciąga katar. A myślałam, że jak nie będę się ruszać z domu to się ustrzegę. :(

No niestety, taka teraz pora na różne choróbska... trzymaj się eg, może to zaraz przejdzie :) ciepłe herbatki itd.... ;)

Właśnie wymyśliłam odkurzanie na siedząco - nie ma to jak ciążowa kreatywność :D Niestety mój mąż się spieszył, a w nocy moje koty stoczyły jakąś przeraźliwą walkę i cały dywan był w kłakach ::) a że spodziewam się gościa, musiałam sama zająć się odkurzaniem... no i powiem, że na siedząco jest to nawet przyjemne ;)

ithidlin a co to za gość ? :) napisałas to tak tajemniczo..."mąż w pracy a spodziewam się gościa" ;D brawo za kreatywność
brawo021eg.gif

słucham sobie muzyczki na kompie,relaks...

muszę się wziąść za sprzatnie,jakie to dziwne, chodzę do pracy i przychodzę zmęczona więc tylko leżę,mąż też w pracy ma dużo nadgodzin a bałagan nie wiadomo skąd się bierze... chyba teściowa tu wchodzi i bałagani ;) ;D hihi

ggswinka9ru.gif

reklama
Do góry