ania_pestka
Fanka BB :)
Jak na razie to konkretnie nic nie ustalone, ale mi się podoba Maja, Kalina, Jagoda, Hania, Wiktoria... a dla chłopca to jak na razie Jasio i chyba tyle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam Wam wszystkim forum Wszystko o imionach - Forum dyskusyjne | Gazeta.plU nas sie chyba zdecydujemu na Maje - wiem ze w Polsce jest wielkie zatrzesienie tego imiona ale u nas spotkalam sie tylko z tym imieniem raz i to pisane bardzo po tutejszemu bo Mayah. My sie na to imie decydujemy ze wzgledu na nasze inicjaly - ja MAgda i maz JAred = MAJA.
Ale mamy ogromny problem z imieniem dla chlopca - ja lubie Oliver ale maz cos nosem kreci a sam z niczym nie wychodzi. A chcemy by imie bylo pisane i wypowiadane tak samo w obydwu jezykach - Polskim i Angielskim bo tutaj jestesmy na stale a nie chce by babcie i ciotki w Polsce jezyki sobie polamaly. Moze jakies propozycje?
Pozdrawiam
M
Dziwna sprawa z ta Larysa, bo duzo czasu spedzilam na forum o imionach szukajac imienia dla corki mojej szwagierki i Larysa nigdy nie byla wymieniana i chyba na liscie najrzadziej nadawanych imion a tu widze takie poparcieŚliczne imiona, Fajne stonki podałyscie.
ja jestem w szoku, ze sporo was jest z Imieniem Larysa. Mi sie zawsze to imie podobalo, Takie zupelnie inne a tu widze ze laski podaja je. HII i dla mnie wiekszy szok. HII Nie wiem czy sie do niego przekonam a bardziej meża ale jak juz sie uda to na drugie chociaz