reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

No proszę- same Lilianny ;) Jak u mnie dziewczynka to pewnie Lilianna ,tak na 90% :) Chłopak mial być Aleksandrem ale chwilowo mam wątpliwości.

reklama
Dla dziewczynki - Oliwia, Kaja, Alicja... ale obstawiamy chłopaka, więc Bartosz, Szymon, Łukasz... na drugie na pewno Sławbor.
Ale pewnie mi się zmieni jeszcze wiele razy ;-)

u nas dalej dziewczyna Maja a chlopak-??? zero pomyslu a jak juz jeden cos wymysli to drugiemu sie nie podoba i tak w kolko:)

Ja mam cały czas problem z imieniem dla chłopca,dla dziewczynek jest taki wybór,a dla chłopca nie...Mi się podoba Kuba-a mężowi nie :-( myślałam też o Kamilu,ale sama nie wiem...może Kacper???Hmm...

No proszę- same Lilianny ;) Jak u mnie dziewczynka to pewnie Lilianna ,tak na 90% :) Chłopak mial być Aleksandrem ale chwilowo mam wątpliwości.
u nas tez Alexander jak bedzie chlopczyk ..maz tak chce ,a mi sie jakos nie widzi :/

dla coreczki ostatnio mi sie spodobalo Holly tutaj ok ale jak beda na nia mowic w pl :/

reklama
oj za mną juz od pierwszej ciąży chodzi imię Krzesimir:tak::happy:, no , ale nie przeszło , mąż mnie wysmiał:rofl2: i po zawarciu rozejmu ..on wybierał dla naszego pierworodnego , no teraz na mnie kolej , ale mi sie podobaa takie , jakie mu sie nie widzą:cool2::shocked2:, jak dla dziewuszki to BLANKA , JAŚMINKA, ZUZIA, CHLOPAK TO NAWET JESZCZE SIE NIE ZASTANAWIAŁAM :no:, ale no wlaśnie....coraz bardziej Alex mi krąży poi głowie

Do góry