reklama
katasiunia2
Zaciekawiona BB
u nas dalej dziewczyna Maja a chlopak-??? zero pomyslu a jak juz jeden cos wymysli to drugiemu sie nie podoba i tak w kolko
Jak bedzie chłopczyk to Franek;-)
a jak dziewczynka to nie wiem- mąż ma wybrać;-)
isabell4891
Zaangażowana w BB
Ja mam cały czas problem z imieniem dla chłopca,dla dziewczynek jest taki wybór,a dla chłopca nie...Mi się podoba Kuba-a mężowi nie :-( myślałam też o Kamilu,ale sama nie wiem...może Kacper???Hmm...
u nas tez Alexander jak bedzie chlopczyk ..maz tak chce ,a mi sie jakos nie widzi :/No proszę- same Lilianny Jak u mnie dziewczynka to pewnie Lilianna ,tak na 90% Chłopak mial być Aleksandrem ale chwilowo mam wątpliwości.
dla coreczki ostatnio mi sie spodobalo Holly tutaj ok ale jak beda na nia mowic w pl :/
reklama
oj za mną juz od pierwszej ciąży chodzi imię Krzesimir, no , ale nie przeszło , mąż mnie wysmiał i po zawarciu rozejmu ..on wybierał dla naszego pierworodnego , no teraz na mnie kolej , ale mi sie podobaa takie , jakie mu sie nie widzą, jak dla dziewuszki to BLANKA , JAŚMINKA, ZUZIA, CHLOPAK TO NAWET JESZCZE SIE NIE ZASTANAWIAŁAM , ale no wlaśnie....coraz bardziej Alex mi krąży poi głowie