reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

Vanilka fajnie Dominik, to już na 100%?:tak:I jednomyślni jesteście?

Bo my się nie możemy dogadać:wściekła/y:

Kochane pomóżcie :-(
Kaja, Nadia, Ita, Judyta , Izabella(skrótem od Judyta jest też Ita)

Jak się wasze zdanie pokryje z moim to pokaże M a jak nie to mu nie pokaże:-)

reklama

Dla mnie Dominik :happy:jak pytam m to mowi ,ze jeszcze nie wie bo jeszcze duzo czasu heeh ..

Co do dziewczynki to mi sie bardzo podoba Kaja ,Natalia ,Maja

dzięki Vanilka, mnie Maja i Natalka też się bardzo podobają, zwłaszcza Maja ale Majek widzę sporo ostatnio a Natale mamy w rodzinie więc odpuściłam:tak:

dzięki Vanilka, mnie Maja i Natalka też się bardzo podobają, zwłaszcza Maja ale Majek widzę sporo ostatnio a Natale mamy w rodzinie więc odpuściłam:tak:
Kaja nr.1 :tak:
Dlatego tak mi sie podoba to imie bo od podstawowki tak na mnie mowili...co niektore osoby do dzisiaj nawet mysla ,ze to moje imie ;-)

moj typ to Kaja-bardzo ladne imie!!

A u nas jeśli będzie dziewczynka to damy jej na imię Klaudia a jeśli chłopiec to będzie Zdzisiu.Właściwie to mąż od początku ciąży jak tylko dowiedział się że nam się udało począć dzieciątko to woła do niego Zdzisiu i tak się przyjęło.:-)

ja bym bardzo chciala Filipa,Fabiana albo Dominika.
ale M nawet slyszec o tym nie chce!
dziewczynka bedzie Maja i to juz postanowione.

ewa Klaudia ładnie, 2 koleżanki moje mają córy Klaudusie i sa super dziewczyny:tak:ale Zdzisiu nie mój typ, na szczęście gustów tyle ile ludzi dlatego jest tak ciekawie:tak:

kama Maja fajowo, kiedyś to był mój typ też, widzę że Dominik też ma wzięcie:tak:Filip na 6+:tak:

reklama
ewa Klaudia ładnie, 2 koleżanki moje mają córy Klaudusie i sa super dziewczyny:tak:ale Zdzisiu nie mój typ, na szczęście gustów tyle ile ludzi dlatego jest tak ciekawie:tak:

kama Maja fajowo, kiedyś to był mój typ też, widzę że Dominik też ma wzięcie:tak:Filip na 6+:tak:

ja tez za tym Filipem bardzo jestem ale M gada ze tak sie jego kot nazywal:baffled:

Do góry