reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wszystko o wózkach...

dziewczyny doradzcie co z kolorem. Bardzo podobają mi sie jasne wózki, ale boję się że będa kompletnie niepraktyczne i ciągle brudne, szczególnie spacerówka.

reklama
Asiu - jak dla mnie na wszystkich kolorach widać, ja miałam w swojej karierze wózkowej kolory: czerwono-beżowy, szaro-pomarańczowy i niebieski, no i niestety na każdym z nich widać było jak był brudny, po prostu do pralki i prać :sorry2: bierz taki jaki Ci się podoba - takie moje zdanie :)

ja to pewnie wezme jaki znajde bo poluje na jakąś używaną okazje, ale ten kolor mnie czasami przed zakupem powstrzymuje. Chciałabym jednak żeby ładnie wyglądał, a takie granatowe albo czarne wózki to takie smutne strasznie mi sie wydają. ale zrobie chyba tak jak mówisz i będe polować na taki jak mi sie podoba.

Asiu - jak dla mnie na wszystkich kolorach widać, ja miałam w swojej karierze wózkowej kolory: czerwono-beżowy, szaro-pomarańczowy i niebieski, no i niestety na każdym z nich widać było jak był brudny, po prostu do pralki i prać :sorry2: bierz taki jaki Ci się podoba - takie moje zdanie :)

Zgadzam sie nie ma co na to patrzec kazdy kolor sie brudzi.

ja też wolałabym dla mojej Małej jakiś fajny kolorowy wózek, niż szaro-bure czarne, granatowe, szare...najwyżej pranie będzie na etacie ale Niuńka będzie w ładnym wózeczku pomykała:-)

a ja np mam taki bury kolorek, bo kolorowych nie lubię..wolałam taki stonowany, a jak kupowałam to xplander miała pomarańcze, zielenie, czerwienie..jakoś mi nie pasowało..i mamy beż, ale taki ciemny..taki bury wlaśnie;-)

mi sie właśnienaj bardziej beżowy albo kremowy podoba, a na takim jednak bardziej widać brud niż np na granatowym

Ja miałam wózek szaro- żółty, jeździliśmy zimą i szczerz powiedziawszy nawet nie bardzo się brudził (żółty).
Ale już turkusowa spacerówka sprawiała więcej problemów, więc pranie to chyba jedyne wyjście :sorry2:

reklama
my mamy czerwono- czarny i tylko raz był czyszczony bo sie nie za bardzo brudzil. Parasolkę mamy czerwoną jasną i ona sie niestety brudzi szybko. mimo tego że używamy jej dopiero 2 miesiące już musiałam ją czyścić. Ale pierze sie łatwo więc nie ma problemu. siostra ma wielofunkcyjny beżowy i wiem że klęła na ten kolor bo każda kropka była widoczna, a czasem o zgrozo jak popadał deszcz to narobił plam. Nie wiem czy to kwestia kiepskiego materiału czy koloru. wiem ze parasolkę kupili czerwoną żeby już nie przeklinać