reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Ja miałam x-landera, tam gondola tez nie jest duża, normalna. a moja Iga jeździła w niej od listopada do kwietnia, zmieniłam na spacerówkę, ale tylko dlatego że już się podnosiła i nie chciała ciągle leżeć, a siedzenie w gondoli nie jest najlepszym pomysłem. Pamiętam jednak, ze moja mama marudziła, ze ta gondola taka mała, że dziecku ciasno..moim zdaniem nieprawda. Większosć gondoli ma ok.80cm i uważam, ze wystarczajaco, potem spacerówka i już. Przecież dziecko nie jeździ do roku w gondoli.

reklama
Byłam dziś w sklepie dziecięcym, i tam był wózek Roan Marita, jejciu jaki on super jest, jak się leciutko prowadzi, a tylko go dotknąć a on już się bujał, no cudo, tylko z cena gorzej, ale parzyłam na allegro, i są praktycznie identyczne, ta sama waga, wymiary a o połowę tańsze. Więc ja już swój typ mam:-)

to witaj w klubie, ja już go mam - jest rewelacyjny!

Kardamon u mnie kosztował 1300, ale jak dla mnie to za duzo na wózek, który posłuży mi kilka miesięcy. Patrzyłam na inne aukcje, i mozna kupić praktycznie identyczny wózek za 500zł, niczym się nie różnił ten tańszy od Marity, to może się płaci za markę??? już sama nie wiem. Ciężko tak kupic coś w ciemno, wolałabym i ten tańszy wypróbować

madzik - popatrz na aukcje na Allegro, mozna kupić używany w idealnym stanie za śmieszne pieniądze, lepiej kup Maritę niż coś podobnego, ofert na all sporo a wózeczki w super stanie, ja mam używaną Maritę i jest super, przecież maleństwo nie zniszczy takiego wózka a Ci co sprzedają to też dbali o niego po to, aby go potem odsprzedać. Marita ma wiele elementów zdejmowanych do prania więc też nie ma z tym problemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nadziejka82 powiem Ci że moim typem też był Coletto Matteo ale naczytałam się o nim bardzo dużo negatywnych opini i zrezygnowałam z niego. jak znajde tą stronę z opiniami to podeślę. Ja chyba jak na razie pozostanę przy W

A my z mężem zdecydowaliśmy się na wózek Mutsy transporter. Bardzo fajny, jest lekki, 4 kółka (3 kołowe źle mi sie prowadziło, troche mniej stabilne), 4 solidne kółka (bo były wózki z takimi małymi przednimi kołami). Wózek jest typu 3 w 1, czyli ma godolę, krzesełko do wersji spacerowej oraz krzesełko do auta, które też można wmontować w stelaż. Bardzo łatwo się nim skręca, no i chyba był najlżejszy jakie testowaliśmy. Kolor wybraliśmy tzw. piaskowy (sand).
transporter_sg_2010_cabrio_d.jpg

A my z mężem zdecydowaliśmy się na wózek Mutsy transporter. Bardzo fajny, jest lekki, 4 kółka (3 kołowe źle mi sie prowadziło, troche mniej stabilne), 4 solidne kółka (bo były wózki z takimi małymi przednimi kołami). Wózek jest typu 3 w 1, czyli ma godolę, krzesełko do wersji spacerowej oraz krzesełko do auta, które też można wmontować w stelaż. Bardzo łatwo się nim skręca, no i chyba był najlżejszy jakie testowaliśmy. Kolor wybraliśmy tzw. piaskowy (sand).
Zobacz załącznik 355381

też fajny :) tylko ma 1 wade: spacerówka montowana tylko przodem do kierunku jazdy. Chyba nie ma wózka idealnego :)

Ja mam wybrany TAKO warrior lub captiva.
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=324
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=393
Długo moim typem był Espiro GTX, ale ma maly kosz na zakupy i jakiś rozklekotany się wydaje. Więc tako wygrał
Jutro jadę zamówić wózek i zastanawiam się czy to nie zawcześnie. Patrzylam na ceny wybranego na stronie producenta kilka tyg temu to były tańsze o ok 50 zł. Więc do sierpnia mogą jeszcze zdrożeć. Tylko jakoś tak szybko mi się wydaje. Pewnie na sprowadzenie poczekam ze 3 tyg. A nie muszę teraz odbierać. Może w magazynie nawet do września czekać.

Ostatnia edycja:
reklama