reklama
Asiu - jak dla mnie na wszystkich kolorach widać, ja miałam w swojej karierze wózkowej kolory: czerwono-beżowy, szaro-pomarańczowy i niebieski, no i niestety na każdym z nich widać było jak był brudny, po prostu do pralki i prać bierz taki jaki Ci się podoba - takie moje zdanie
ja to pewnie wezme jaki znajde bo poluje na jakąś używaną okazje, ale ten kolor mnie czasami przed zakupem powstrzymuje. Chciałabym jednak żeby ładnie wyglądał, a takie granatowe albo czarne wózki to takie smutne strasznie mi sie wydają. ale zrobie chyba tak jak mówisz i będe polować na taki jak mi sie podoba.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Asiu - jak dla mnie na wszystkich kolorach widać, ja miałam w swojej karierze wózkowej kolory: czerwono-beżowy, szaro-pomarańczowy i niebieski, no i niestety na każdym z nich widać było jak był brudny, po prostu do pralki i prać bierz taki jaki Ci się podoba - takie moje zdanie
Zgadzam sie nie ma co na to patrzec kazdy kolor sie brudzi.
OLA368
Fanka BB :)
ja też wolałabym dla mojej Małej jakiś fajny kolorowy wózek, niż szaro-bure czarne, granatowe, szare...najwyżej pranie będzie na etacie ale Niuńka będzie w ładnym wózeczku pomykała:-)
aniawos
Fanka BB :)
a ja np mam taki bury kolorek, bo kolorowych nie lubię..wolałam taki stonowany, a jak kupowałam to xplander miała pomarańcze, zielenie, czerwienie..jakoś mi nie pasowało..i mamy beż, ale taki ciemny..taki bury wlaśnie;-)
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
my mamy czerwono- czarny i tylko raz był czyszczony bo sie nie za bardzo brudzil. Parasolkę mamy czerwoną jasną i ona sie niestety brudzi szybko. mimo tego że używamy jej dopiero 2 miesiące już musiałam ją czyścić. Ale pierze sie łatwo więc nie ma problemu. siostra ma wielofunkcyjny beżowy i wiem że klęła na ten kolor bo każda kropka była widoczna, a czasem o zgrozo jak popadał deszcz to narobił plam. Nie wiem czy to kwestia kiepskiego materiału czy koloru. wiem ze parasolkę kupili czerwoną żeby już nie przeklinać