reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Magda - jaki masz kolor wózka?? jak coś to Ci podeślę gratis ten ochraniach, bez cen producenta!!

sińka - tak samo!! oddany do reklamacji kosz, podszyli mi takim mega grubym materiałem bo się przetarł :cool2:

ja dla starszego dziecka polecam Chicco Caddy, oo taki: CHICCO 2011 WOZEK SPACEROWY CT 0.6 LIGHT + GRATIS (1609500412) - Aukcje internetowe Allegro, przesiadłam Tysię jak miała 2latka i 2mies., kupiłam kolejny wózek bo mi było z Pliko ciężko, a my na dłuuuugie spacery chodzimy, więc łatwiej. Rewelacyjny! teraz dlatego też zamierzałam kupić spacerówkę taką lepszą z odwracanym siedziskiem i używać od noworodka, a jak młodsze będzie miało nie całe 2latka (akurat na wakacje, lekki, zwinny i przewiewny) to przesiadam Domi do Chicco. Jak się wkurzę to kupię tylko Arię i fotelik i będę wozić noworodka w foteliku, no boż ile to można wybierać?!

och, szkoda, ja mam pomarańczowo - szary, średnio będzie pasował... a może olej ten ochraniacz i kup zwykły śpiworek do wózka? ja kupowałam i woziłam w moim, świetnie się sprawdzał, lepiej niż ten cały ochraniacz bo mała mi go tylko kopała i ciągle szorowałam nim po ziemi :wściekła/y: a za śpiworek w podobnym kolorze zapłaciłam na Alle nie więcej niż jakieś 60-70zł.

przesiadłam Tysię jak miała 2latka i 2mies., kupiłam kolejny wózek bo mi było z Pliko ciężko

Dziuba bez urazy, ale jak czytam o dzieciach ponad 2 lata w wózkach to mnie strzela :wściekła/y: nasza przestała całkiem korzystać z wózka na jesieni, więc miała nie całe 1,5 roczku. Teraz ma dwa latka to jej zakupiliśmy rowerek taki do pchania i jak gdzieś na dłużej idziemy to go zabieramy O taki:

Zobacz załącznik 357230

ale też częściej chce biegać niż być w nim pchana.

Kasica każde dziecko jest inne, jedno powie pa wózkowi jak ma 1,5 roku, inne jak ma 2,5 roku.
Nie rozumiem dlaczego Ciebie to denerwuje. Ja tam bym chciała, żeby mój Adaś jak będzie potrzeba i tyle rąk spokojnie w wózku jeździł np przez zimę...

Co do wózków, to w gazecie jakiejś wyczytałam, że wg czytaczy najlepszym wózkiem jest x lander xa, drugie miejsce zajął roan, trzecie jedo :-)

kasica moja Iga śmiagała jeszcze w wózku jak miała niecałe 3-latka..oczywiscie chodziła już itd..ale jak np. byliśmy w Pradze na całodniowym zwiedzaniu, to sorry ale nie wyobrazam sobie jej cały dzień na nogach albo w rowerku..jak chciałam szybko do sklepu, to tez ją pakowałam w wózek i szłyśmy..spacer z maluchem i torbami zakupów nie przemawia do mnie. Teraz jak będziemy się wybierać do Berlina na zwiedzanie to też pakuję wózek, bo małej nie będzie chciało się napewno chodzić cały dzień..a nam nosić jej na rękach..a 1,5 roczne dziecko w wózku to dla mnie normalne i chyba nie tylko dla mnie..
paula to mam najlepszy wózek;-)

reklama
to ja się z wózkiem w pierwszej trójce nie mieszczę :zawstydzona/y:

oj widzę, że wywołam dyskusje :-D no, ale u mnie wśród znajomych jest tendencja, że dzieciaki, żegnają wózki między rokiem a 2 urodzinami.